un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

ALEX JONES DECONSPIRAT!

Pentru cei care si-au pus increderea in Alex Jones, o veste proasta: e un prefacut. Asa zic unii, care sustin ca este casatorit cu o evreica si ca scopul lui este sa fraiereasca lumea si s-o conduca dupa cum primeste ordinele. Mai mult, se pare ca William Cooper un analist politic din SUA, care avea si o emisune radio, ar fi fost omorat la cateva saptamani dupa ce l-a deconspirat pe Jones. Site-ul care prezinta aceste informatii, RealJewNews, ne indeamna sa vizionam filmuletul de pe youtube care i-a atras moartea lui Cooper. Se pare ca si in staff-ul sau, Jones are angajati numai evrei.

Eu, fiind sceptic, n-am primit ca un soc aceasta veste, insa pe multi i-a demoralizat. I-a demoralizat pentru ca si-au pus nadejdea in om, pentru ca vor sa rezolve problemele prin mijloace seculare, neduhovnicesti. Din aceasta deconspirare a lui Alex Jones, ar trebui sa ne invatam minte sa nu ne punem increderea in om si ca adevarata putere este puterea rugaciunii, asa cum spunea si Pr. Andrew Philips, in interviul recent acordat.

Decat sa ne consumam puterile incercand sa impiedicam Noua Ordine Mondiala, asa cum indeamna si Alex Jones, ar trebui sa ne axam pe asezarea vietii noastre pe un soclu trainic, vesnic, care nu poate fi altceva decat invatatura evanghelica. Vesticii, adanciti in traiul secular, gasesc rezolvari lumesti, dar noi ar trebui sa apelam la solutiile cu adevarat viabile, la rugaciune, post, Taine. Asa cum am mai zis, sa tratam problemele cu duh crestinesc, cu duh marturisitor, nu cu duh anarhic. Nu neaparat crearea de partide politice este solutia, desi ne-am cam saturat sa tot votam prin rotatie aceiasi hoti si tradatori, ci tot ce facem in viata trebuie insotit de discernamant, rabdare si rugaciune. Altfel, vom avea parte de nebunie, pentru ca problemele zile de astazi ne depasesc total.

Ah, si v-am zis cumva ca eu nu cred in nici o profetie despre viitorul „luminos” al patriei noastre? Despre cel in care romanii au rolul de apostoli, sau alte asemenea basme? Tot asa s-a zis si despre PF Daniel, ca nu sta decat 9 luni, ca nu stiu ce, si iata cat ne-am pricopsit cu el. Pentru pacatele noastre… Adevarat este, neamul acesta mai are potential. Dar depinde de noi daca-l punem in valoare sau il irosim. Sa nu ne culacm pe-o ureche si sa asteptam sa se intample pentru ca… asa a fost „profetit”. Daca Dumnezeu are o lucrare cu noi, sa-L „ajutam” s-o implineasca, pentru ca nimic nu e batut in cuie. Viitorul il influentam prin faptele noastre, fie in bine, fie in rau, si noi suntem cei care il „provocam” pe Dumnezeu sa ia masuri si sa intervina.

Nu de lideri politici avem nevoie. Nu de militanti anti-globalizare, ci de oameni de rugaciune, de asceti, de crestini adevarati. Cand ne vom da seama, lucrurile se vor indrepta. Pana atunci nu ne ramane decat sa importam stricaciunile altora si sa luam de fiecare data teapa prin tradarea care ne-o ofera politicienii si mai marii lumii, in care ne punem nadejdea si pe care-i votam.

Bun, Alex Jones a cazut. oare cine urmeaza?

aprilie 13, 2009 - Posted by | ATITUDINI, MASONERIE, NEW-AGE, OCULTISM, ORTODOXIE, POLITICA, STIRI | , , ,

31 comentarii

  1. Poate ar fi timpul (si ocazia) sa va mai re-evaluati sistemele de valori si sa va dati (poate) seama ca tocmai cei pe care ii blamati ar trebui sa-i apreciati si cei care ii adulati neconditionat pentru ca dau glas unor frustrari si alea induse artificial printr-o neinspirata alegere a bibliografiei duhovnicesti si absolutizare neconditionata a unor oameni, sa-i priviti cu mai multa reticenta.

    Dar pentru asta trebuie repere, trebuie discernamant, gandire sanatoasa, nu intoxicata cu povesti care niciodata nu stii de unde pleaca de fapt si unde vor sa duca pana la urma..

    Comentariu de Alin | aprilie 14, 2009

  2. Aline, daca ai fi semnat cu alt nick name ti-as fi dat 100% dreptate, dar stiind ce ai scris anterior, iti dau dreptate numai principial :))

    Comentariu de sceptik | aprilie 14, 2009

  3. Nu esti suficient de sceptik. Era normal ca cineva sa iasa la rampa sa-l demaste si pe Alex Jones. Faptul ca e casatorit cu o evreica sa insemne totul? Oare toti sunt sionisti? Intreb doar. Mie imi trebuie mai mult de atat ca sa ma lamuresc. Oricum, de la bun inceput era ceva dubios in faptul ca s-a dat liber la teoriile conspiratiei. Ori este timpul ca ele sa se auda, caci se pregateste o schimbare a elitelor, ori deja e prea tarziu si ele nu mai pot trezi lumea, ori contin adevaruri partiale si o groaza de minciuni. Adevarat ca nu putem lupta decat cu armele credintei si ale faptelor credintei. Si daca obtinem si ceva discernamant, vom intelege cum stau lucrurile. E bine totusi, cat se poate, sa ne tinem si informati. Nu cu televizorul, bineinteles. Dar uite asa, ca in cazul cipurilor, sa ne tinem la curent cu ‘progresele’ stiintei ca sa putem lua deciziile cele bune si sa mai informam si pe altii. Totusi, Alex Jones mai zice si cate ceva adevarat, poate ca sa capete increderea oamenilor si sa il urmeze la o adica, daca va avea de recomandat ceva. Cine stie? Nu stim. Vom vedea. Totusi nici neincrederea generalizata nu poate fi o solutie.

    Comentariu de Stati Anca | aprilie 14, 2009

  4. Asta inseamna ca esti de o acuta subiectivitate.

    Comentariu de Alin | aprilie 14, 2009

  5. Ce a atras moartea lui Bill Cooper, nu a fost nici pe departe mica lui tirada impotriva mincinosului dovedit Alex Jones, ci mult mai probabil, ceea ce a spus in programul sau radio „The Hour of the time”, la scurta vreme dupa 11 Septembrie, cand a realizat ca atacul a fost opera serviciilor secrete Israeliene mossad; Pana atunci, Bill Cooper credea ca orice american mai mult sau mai putin naiv, ca elementul evreiesc din America, este loial tarii gazda.
    Cand intr-un final, evidenta care indica adancimea implicarii evreiesti in atacul terorist de la 11 Sept., i-a deschis ochii, Bill Cooper a spus la radio:

    „Daca-i asa si cred ca este, atunci luati-va armele si nu va opriti pana in Washington DC, unde sa faceti curatenie deplina” – citat aproximativ, precum mi-l amintesc.
    Tonul vocii lui cand a spus asta, era al unui om care a realizat in sfarsit un mare adevar, nu unul de incredulitate, ci unul de resemnare, complet neregizat si imposibil de simulat.

    Cateva zile mai tarziu, la data de 5 Noiembrie 2001, William Cooper era impuscat pe proprietatea sa, de catre agenti ai serifului local. Astfel guvernul federal putea sustine ca nu are nimic de-a face cu moartea lui.
    In realitate se stie cat de temut era Bill Cooper de catre guvernul de ocupatie sionist al SUA, el fiind numit „cel mai periculos om de radio din America”, de catre fostul presedinte William Clinton.
    In alte dati, Bill Cooper amenintase cu declansarea unei revolte inarmate generale din partea patriotilor si a militiilor civile, oameni care il ascultau cu sufletul la gura. Vorbele lui, nu erau deci vorbe goale, iar guvernul stia asta.
    Cand el a si-a dat acceptul public pentru un mars inarmat catre Washington, guvernul nu a mai vrut ca Bill sa aiba timp sa-si continue apelurile si sa organizeze marsul, punandu-si pionii locali din Arizona, sa-l execute.

    In trecut mai avusesera loc tentative de asasinat impotriva sa, in urma uneia, el ramanand fara un picior.
    Cu alta ocazie, camera de hotel dintr-un oras din Arizona, unde Bill si familia erau cazati, a fost incendiata cu grenade, ei reusind cu greu sa scape.

    Atat de mare devenise presiunea la care era supus, incat Bill, a fost nevoit sa isi trimita sotia si cele doua fetite, sa traiasca in China, cu parintii ei.

    Imi amintesc cu cata emotie si dragoste le transmitea el „Noapte buna” si vorbe alintatoare lor, care probabil il ascultau pe unde scurte din China.
    Cat de mare sa fi fost durerea acestui sot si tata, in fata despartirii fortate de cei mai dragi oameni din viata lui?

    Guvernul de ocupatie al Statelor Unite, nu face victime numai inafara, precum se vede din razboaiele ilegale pe care se declanseaza, ci are si sangele multor martiri americani pe maini.
    E simplu sa razi de americani ca sunt prosti si incuiati si e in mare masura adevarat, dar asta nestiind de sacrificiile enorme, mergand pana la cel final, date de catre cei care treji fiind, se impotrivesc noului comunism global, adus de dusmanii lui Hristos, prin mana guvernului pe care-l stapanesc.
    Natia americana este una de sacrificiu, demna maidegraba de mila, decat de ras. Pacatul ei cel mai mare consta in faptul ca acorda atata incredere unui sistem pus pe distrugerea propriei lor fiinte, deci practic prostia este un pacat.
    Asta atrage dupa sine toate celelalte pacate de care se face vinovat omul: lacomia, ticalosia, neinfranarea, nepasarea etc.
    Sa-i luam de exemplu pentru a nu cadea si noi in aceasi capcana, de nu e deja, prea tarziu.

    Comentariu de Ni | aprilie 14, 2009

  6. Anca, pentru mine e calr. Mai ales cum striga el la portavoce We will defeat you!! De unde e asa de sigur? America e la un pas de comunism…

    Comentariu de sceptik | aprilie 14, 2009

  7. Se stie ca Will Cooper a vorbit impotriva masoneriei si a fost un adevarat patriot, adica exact pericolul de carew trebuiau sa se descotoroseasca.

    Comentariu de sceptik | aprilie 14, 2009

  8. Nu am incercat sa ii iau apararea lui Alex Jones, ci sa spun ca sunt argumente mai serioase si mai vechi decat cele prezentate. Si am mai incercat sa spun ca printe mesajele lui mai poti gasi si cate o informatie utila. Deci nu e chiar inutil sa-l asculti, ci doar trebuie sa iti iei masurile de precautie necesare.

    Comentariu de Stati Anca | aprilie 14, 2009

  9. Care ar fi acele argumente, poti enumera? Printre mesajele lui poti gasi multe informatii credibile. Dar daca analizam sa vedem de unde le are si in ce scop le prezinta… Da, trebuie sa ne luam masurile de precautie si sa incepem cu linkurile de mai sus 🙂

    Comentariu de sceptik | aprilie 14, 2009

  10. Toate astea se intampla, d-le sceptik, deoarece Dumnezeu le ingaduie. Mergem inainte cu Dumnezeu!

    Comentariu de Ion de la Chiuiesti | aprilie 14, 2009

  11. […] Sceptik: ALEX JONES DECONSPIRAT! […]

    Pingback de Razboi întru Cuvânt » BISERICA DIN MOLDOVA ISI TRADEAZA POPORUL (Noutati 15 aprilie 2009) | aprilie 14, 2009

  12. Imi place articolul!

    Chiar ma bucur pentru punctul de vedere in care se pune accentul pe credinta. Asa este, nu putem altfel. Avantajul nostru astazi este SACRIFICIUL martirilor din inchisorile comuniste. Din trairea lor trebuie sa invatam. Poate nu ar strica sa pui un grupaj cu sfintii inchisorilor, cu cartile aparute.

    Eu nu vad alt drum.

    Comentariu de Ina | aprilie 15, 2009

  13. Nu am timp sa enumar multe dar deja am facut-o indirect.
    Faptul ca poate vorbi atat de liber, ca are propriul post de radio si trambiteaza atat de liber teorii ale conspiratiei este unul si cel mai puternic. Nu ar putea-o face daca nu ar avea un rol si un rost in aceasta confuzie generala. Ar pati ca Serge Monaste daca ar spune adevarul si ar desconspira ceva ce nu trebuie desconspirat. Apoi, abordarea lui pur seculara, departe de orice duhovnicie este de asemenea un mare semn de intrebare, ideea care o aduce, ca putem sa ne informam si sa actionam si sa invingem aceasta monstruoas conspiratie in acest fel. Acestea sunt lucruri de care trebuia sa ne dam seama de la inceput. Apoi mie mi s-a parut extrem de ciudat cum de a putut el patrunde si filma asa de usor ritualurile de la Bohemian grove, de vreme ce zona este impanzita de securitate iar riscul patrunderii neautorizate este enorm. Apoi mie mi s-au parut un pic cam prea bine facute filmuletele lui, cu scenariu, sonorizare, muzica, imagini demne de National Geografic. Mie imi ‘suna’ ca se doreste o rasturnare de situatie, cineva e constient de capitalul de nemultumire creat in toata lumea si se doreste exploatarea acestuia in conflicte, razboaie, anarhie si eventual inlocuirea vechii ‘elite’ vinovate de toate relele din lume, cu una noua care va aduce pacea si prosperitatea. Alex Jones si altii ca el au un rol, au aparut, vor vorbi un timp si va fi apoi desconspirat, inlocuit cu altcineva, etc, etc. El e probabil o experienta, se doreste a se masura cata lume asculta si ia in serios un astfel de mesaj.
    Deci, cred ca atitudinea ta sceptica este foarte buna dar trebuie aplicata pe o arie si mai larga. nu trebuie fuga sa ne lasam dusi de nas nici de cei care vin sa
    desconspire, si sa ne propuna un alt adevar’. Ar trebui sa incetam a ne entuziasma si a tot circula printre noi creatiile ce vin din zona occidentului, oricat de iubitoare de adevar ar parea. Uite alt exemplu. Doamna Katherine Albrect, e o doamna desteapta, bine intentionata insa imi pare ca se limiteaza doar la un subicect: totalitarismul adus de tehnologia RFID. Aduce aminte de evanghelia dupa Matei si Apocalipsa 13 insa in acelasi timp da ca exemplu al totalitarismului ce pateau femeile in vremea lui Ceausescu cand nu aveau voie sa avorteze si erau condamnate sa nasca atatia copii cat le dadea Dumnezeu. In loc sa tot asteptam semnale din vest, mai bine am fi noi atenti la ale noastre si am suna noi din trambita, caci avem potential sa o facem mai bine.

    Doamne ajuta!

    Comentariu de Stati Anca | aprilie 15, 2009

  14. Anca, pai si eu ce-am zis? :))

    Cat priveste pe dna. Albrecht, atata poate pricepe, asta e cultura vestica…

    Comentariu de sceptik | aprilie 15, 2009

  15. „Asa zic unii, care sustin ca este casatorit cu o evreica si ca scopul lui este sa fraiereasca lumea si s-o conduca dupa cum primeste ordinele.”
    Ce este asta? O barfa preluata si amplificata de fraieri!
    De Zeitgeist nu ziceti nimic? NU va pute?
    A intretine un blog nu e o actiune?
    Iar blogger-ul sceptik se roaga pe blog? El nu actioneaza?
    Justin Parvu oare nu actioneaza?
    Cand vede turma ratacita nu ies cei care stiu sa-i lumineze pe cei care nu stiu?

    Comentariu de Costel | aprilie 16, 2009

  16. Un semn de intrebare e si prostia voastra.
    Daca Alex Jones actioneaza prin mijloace seculare, voi actionati doar din prisma duhovniceasca?
    Daca omul se pricepe sa faca filme, atunci va pute si asta?
    Atitudinea sceptica e contrara invataturilor biblice, care sustin sa ne pastram sus inimile cu nadejdea in Dumnezeu.
    Un crestin adevarat e luminos si optimist. Nu-l coboara umbrele fiintarii aici.
    Daca doamna Albrecht se limiteaza la un subiect, pe care il abordeaza cel mai bine, nu insemna ca la atat de pricepe. Printre altele e DOCTOR si MAMA.
    Cati dintre voi IDIOTILOR aveti aceste experiente de a lucra direct cu OAMENII aflati in Suferinta?
    Copiii ti da Dumnezeu prin intermediul unui barbat.
    Iar barbatul nu ii face singur, ci cu consimtamantul unei femei. Exista cauza, atunci apare si efectul.
    Prostia genereaza astfel de efecte si voi stati pe margine si plangeti.
    Auguri.

    Comentariu de Costel | aprilie 16, 2009

  17. De ce spui ca-i barfa? Imi pare rau ca te-am indus in eroare… Unul din cei care a scris despre Jones este un fost evreu convertit la ortodoxie, in Biserica Rusa. Frate, gandeste-te cati dezinformatori si manipulatori sunt la noi, oare n-or fi ei si in SUA? Nu se poate sa fii casatorit cu o evreica, sa ai copiii botezati la evrei si apoi sa-i ataci pe evrei in public. Sa fim seriosi. Pute si Zeitgeistul dar au scris destui despre acest subiet, in timp ce Jones este inca ascultat. Nu toti cei care actioneaza au acelasi scop. Vezi si la ce se intampla in Rep. Moldova…

    Comentariu de sceptik | aprilie 16, 2009

  18. Costele, iarta-ne ca nu vedem in Alex Jones un Mesia venit sa salveze omenirea de Noua Ordine Mondiala, urland din portavoci pe la adunarile Bilderberg, introdus in interior chiar de cei impotriva carora tipa. Se vede ca n-ai urmat linkurile din articol si te-ai pripit sa comentezi „barfa”.

    Atitudinea sceptica este TOCMAI ce ne invata Scriptura, mai ales Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan. Tot Scriptura, spune sa nu ne punem nadejdea in om, ci in Dumnezeu. De asemenea, suntem avertizati ca Taina Faradelegii trebuie sa vina, dar vai de cel prin care vine. Ca daca au facut asa cu lemnul verde, cu cel uscat ce vor face? Si tot in Scriptura suntem indemnati sa ne ascundem prin „crapaturile pamantului” pana ce vor trece „acele zile”. Nu spune nicaieri in Scriptura sa ne dam la urs cu mana goala, ci suntem sfatuiti sa ne inarmam cu armele duhovnicesti: postul, rugaciune, Tainele, etc… Dar se pare ca te uiti mai mult la filme decat sa-ti obosesti ochii cu cititul Scripturii. Ai facut din Jones un Apostol…

    N-am nimic cu dna Albrecht in mod particular. Si n-am contestat calitatile de doctor si de mama. Te-am ruga sa-ti tii nervii sub capac, pentru a nu ma forta sa te banez. Apropo de prostie si idioti si de raportul cauza-efect.

    Comentariu de sceptik | aprilie 16, 2009

  19. Sceptik,

    remarc un salt calitativ substantial in gandirea matale.
    De data asta iti apreciez..scepticismul.
    E constructiv.

    Apropo, am intrebat-o pe dna. Katherine daca ea crede ca ar fi un pacat sa ia pasaportul biometric cu RFID.

    Mi-a zis ca deocamdata nu este pusa in situatia sa aleaga (are inca pasaport valabil din ala „vechi”) dar cand o sa fie cazul va lua o decizie.
    In orice caz, nu crede ca daca l-ar lua ar face un pacat deoarece NU este pecetea din Apocalipsa.

    Eu cred ca e o atitudine mult mai matura si mai inteleapta decat a multor ortodocsi de la noi care se plaseaza pe alaturi de problema prin tot felul de afirmatii ridicole.

    Comentariu de Alin | aprilie 16, 2009

  20. Lol, abia acu remarci ? 🙂

    Parintele Iustin a zis inca de la inceput ca NU e pecetea si ca este pas premergator. E drept ca aceasta afirmatie a trecut aproape neobservata, fiind eclipsata de cele in care se anunta sfarsitul lumii.

    A fi ridicol e una din insusirile romanului in ultimele veacuri. Pe langa altele la fel de negative 😦

    Trebuie totusi luptat impotriva acestor cipuri nenorocite si a acestor declaratii facute de niste politrucieni (neo-)comunisti, pentru ca uite, se confirma: se incepe cu pasaportul, continua cu cele din cartile de identitate, mai sofisticate si se termina cu ele sub chelea noastra. Mai revoltator decat tot este pozitia acestor „alesi ai neamului” care isi fac de cap in continuare. Nici nu s-a terminat bine problema cu pasapoartele si-acum un nou proiect sa le bage in ID-uri.

    Comentariu de sceptik | aprilie 16, 2009

  21. Cred ca afirmatia a trecut neobservata pentru ca a fost eclipsata de alte afirmatii ale parintelui Iustin cum ca ele contin microfoane si camere de luate vederi cu conexiune prin satelit, te parasc la Securitate si la vecini si sunt pacat impotriva Duhului Sfant.

    Chestiunea sfarsitului lumii a insotit toata povestea asta la pas, alaturi de faimosul si infamul „666” in jurul caruia s-a facut scandal fara a se arata nimic concret, impreuna cu alte „argumente” de aceeasi indoielnica calitate.

    Daca vrei asa o perspectiva „adanca” ar trebui sa pornesti poate de la primul act de identitate ca pana la urma asta e de fapt problema nu?
    Cine esti in fata Statului si cum se raporteaza statul la identitatea ta ca om cu drepturi, nu?

    Si hai sa renuntam toti la toate actele de identitate ca altfel o sa le avem implantate in creer intr-o buna zi.

    Bun, gata, putem sa ne oprim aici, ai reusit sa ma convingi ca m-am dovedit prea entuziast si optimist cu aprecierile. 🙂

    Comentariu de Alin | aprilie 16, 2009

  22. 🙂 ah, deci recunosti 🙂

    Statul are dreptul sa-si legitimeze cetatenii, dar nu sa le lezeze drepturile.

    Comentariu de sceptik | aprilie 16, 2009

  23. Binenteles ca nu are dreptul sa le incalce drepturile (duuh!), dar trebuie argumentata aceasta lezare daca ea exista si poate fi demonstrata.

    Altfel, suntem doar o turma de paranoici in deruta care se tem pana si de umbra lor (le „tradeaza” prezenta si poate fi observata din satelit:)).

    Comentariu de Alin | aprilie 16, 2009

  24. Doamne ajuta!

    Si eu repet cat de des pot ca solutia este nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos. Exista insa o dilema in randurile crestinilor. Pregatirea intensa a ELITELOR pentru edificarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE reprezinta aspectele descrise in proorocii (caz in care trebuie sa ne pregatim si pentru ce mai scrie in Apocalipsa)? Sau nu este vorba despre asa ceva si atunci care trebuie sa fie lupta noastra? Diferentele de situatie sunt fundamentale, chiar daca in ambele variante trebuie sa avem o viata crestina. Am scris cate ceva legat de acest subiect in articolul:

    Daca vorbim de 666, vorbim de Apocalipsa. Daca vorbim de sfarsitul vremurilor, acesta nu poate fi amanat …

    Daca vorbim de 666, vorbim de Apocalipsa. Daca vorbim de sfarsitul vremurilor, acesta nu poate fi amanat …

    Cat despre Alex Jones, consider ca majoritatea informatiilor sale sunt reale, problema ar consta in solutiile propuse. Remarcabile ar fi urmatoarele documentare pe care le-am si analizat:

    DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

    DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

    Documentare celebre: Alex Jones – „The Obama Deception (Diversiunea Obama)” – video

    Documentare celebre: Alex Jones – „The Obama Deception (Inselaciunea Obama)”, subtitrare in limba romana

    DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

    DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

    Documentare celebre: Interviul luat de Alex Jones (producator ENDGAME) lui Peter Joseph (producator ZEITGEIST)

    ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

    Si legat de acesta, urmariti va rog si:

    ALEX JONES avertizeaza ca ZEITGEIST ADDENDUM este periculos si demonstreaza ca promoveaza socialismul si NOUA ORDINE MONDIALA – video

    ALEX JONES avertizeaza ca ZEITGEIST ADDENDUM este periculos si demonstreaza ca promoveaza socialismul si NOUA ORDINE MONDIALA – video

    Ultimul nu l-am mai analizat, caci am disecat deja foarte amplu chestiunea „ZEITGEIST ADDENDUM” in articolul „ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA”

    Cei ce s-au aplecat asupra studiului SISTEMULUI, observa desigur ca desi dintre majoritatea luptatorilor anti elite cunoscuti la nivel oarecum global Alex Jones acopera cea mai mare parte a lucrurilor ce trebuie spuse, totusi unele le trece sub tacere. Dumnezeu stie ce va fi cu el. Poate va deveni un mucenic sau poate un extraordinar de fin ratacitor. Bine ar fi ca noi sa ne rugam pentru el sa mearga pe calea ce adevarata si dreapta. Ar fi bine pentru sufletul sau si ar fi bine si pentru altii, caci este luptator si inteligent.

    Pana atunci, sa luam ce este util din munca lui sau a altora si sa ne facem datoria de a trezi pe cat mai multi. Si cel mai important, sa nu uitam sa le amintim ca solutia este nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos si nu in rezolvari lumesti precum cele descrise foarte bine de fratele sceptik.

    Comentariu de saccsiv | aprilie 16, 2009

  25. Saccsiv,

    am urmarit postarile tale, de care amintesti si acum. Aia cu mucenicia nu cred ca mai tine, fiind evreu si fiind infiltrat de acestia pentru a dezinforma. Se pare ca nici tu nu ai urmarit linkurile din articolul de mai sus. Noi sa ne rugam sa ne tina Dumnezeu departe de de-al de el si sa ne dea puterea sa ii deconspiram inainte de a=si implini scopul. De aceea tot trambitez eu ca rugaciunea primeaza, apoi protestele, pentru ca fara rugaciune ne trezim manati de la spate de derbedei ca al de Jones asta. Sa privim documentarele lui cu scepticism si sa nu le luam de la inceput ca bune.

    Au fost cazuri si in puscariile comuniste si la revolutie cand oamenii si-au pus nadejdea inntr-ul lide patriot si apoi au innebunit cand acela si-a dezvaluit adevarata identitate.

    Pana una alta, in discutia asta despre Jones, cei care-l sustin/sustineti trebuie sa aduca contraargumente. Daca ce s-a spus despre Jones poate fi demonstrat ca fals, sa se prezinte. Pana atunci ramane ce am zis ca este: un impostor!

    PS! Vezi comentariul semnat de Anca mai sus…

    Comentariu de sceptik | aprilie 16, 2009

  26. Din cate pot sa observ din discutii, majoritatea aveti, dupa parerea mea cateva idei preconcepute.
    Nu stiu de ce, dar mi se pare mie, sau sunteti putin antisemiti?

    Daca faceti parte dintr-un grup/grupare care va indoctrineaza cu asta, incercati sa citi si alte materiale.

    Am gasit si eu pe net tot felul de documentare despre ‘666’ care sunt impanate cu antisemitism. Imi face senzatia ca va bazati foarte mult pe „Protocoalele inteleptilor Sionului”.
    Si daca este asa, pot sa va spun ca si eu am citit-o mai demult cu sufletul la gura, fiind profund uluit si in acelasi timp avand senzatia ca am facut cea mai mare descoperire a secolului.
    Asta pana cand am citit si alte carti care demasca crunta inselatorie si falsul acestei carti din intunecata rusie, care preia idei ce au stat la baza intregului antisemitism si rasism din istorie, culminand cu ceea ce s-a intamplat la Holocaust.

    M-as bucura sa dati dovada in discutii ca nu aveti idei preconcepute. Cititi si alte carti.

    Si acum cateva intrebari:
    1. Credeti ca anti-semitismul va face mai credinciosi, mai evlaviosi?
    2. Credeti ca anti-semitismul este dupa voia lui Dumnezeu?
    3. Il clasificati pe Alex Jones dupa afirmatiile sale sau dupa faptul ca este casatorit cu o evreica, are copii evrei etc.?
    4. V-ati gandti ca site-urile pe care le-ati citat pot fi si ele instigari neadevarate la adresa evreilor?
    5. Ati uitat de unde aveti Bibila in mana si de unde a venit Isus Hristos? O sa spuneti da, dar ei L-au lepadat. Asa este, insa nu uitati ce spune sf. ap. Pavel in Romani cap. 9, csp. 11. Ei sunt acum lepadati, dar vor fi primiti din nou.
    6. Va este frica ca din ei va iesi anticristul? – Este foarte posibil, istoria a dat cele mai mari valori, premii Nobel, oameni de stiinta, dar si satanisti (vezi Karl Marx etc.) din randurile lor. Dupa parerea mea este posibil ca anticristul sa vina din semintia lui Dan, dar asta Dumnezeu o va descoperi la vremea potrivita. Poporul evreu ramane insa un popor deosebit (fie in bine, fie in rau).
    Intrebarea este, daca din ei vine antictristul, ce trebuie noi sa facem? – sa luptam impotriva tuturor evreilor, eventual sa-i exterminam si sa-i radem de pe fata pamantului?
    Nu uitati ca asta a fost tinta nazistilor, musulmanilor si a tuturor miscarilor antisemite de-a lungul timpului.
    Si in final Apocalipsa ne spune despre razboiul final care va uni din nou toate natiunile impotriva lor.

    Probabil citind randurile de mai sus veti spune ca sunt si eu evreu sau am legaturi cu nu’sh ce organizatii evreiesti. Nu m-ar mira, totusi, va asigur ca sunt roman ‘get-beget’ si nu am astfel de lagaturi 🙂

    M-ar bucura in schimb sa purtam discutii bazate pe pareri sincere, si mai ales pe baza Sfintei Scripturi, pe care vad ca o apreciati.

    Am apreciat si eu faptul ca in discutiile voastre aveti la baza rugaciunea, postul, Sfintele Scripturi, care cred sincer ca sunt singurele arme si „temeli” pe care ne putem baza in aceste vremuri atat de tulburi si inselatoare.
    „Luati seama ca nimeni sa nu va fure…” de pe ‘temelie’.

    Asta este si motivul pentru care am intrat pe blogul acesta, – am intrat pe multe, – dar este singurul pe care am dat vreo postare.

    Daca am lezat pe cineva, imi cer scuze.
    In rest, Dumnezeu sa ne tina langa El si langa Domnul nostru Isus Hristos.

    Comentariu de andrei | aprilie 22, 2009

  27. Andrei,

    nu stiu daca prin acest comentariu ti-ai propus sa cazi in derizoriu sau sa abati discutia spre un cu totul alt subiect, dar ai reusit din plin. Aici nu discutam despre evrei. Oare n-ai inteles?? Aici discutam despre Alex Jones. Punct. Nu e vorba de antisemitism, de unde ti se pare ca reiesa asta? E vorba ca un om care vorbeste impotriva evreilor, care ii acuza ca sunt la baza atentatelor din 11 septembrie, ca nu s-au prezentat la munca in acea zi, care spune ca evreii conduc lumea, care vorbeste de sionism in termeni duri, etc etc, este casatorit cu o evreica si participa la slujbele evreiesti cu regularitate. Daca tie asta nu-ti spune nimic, iar simplul fapt ca folosim cuvantul „evrei” in discutie ne face antisemiti, inseamna ca ai o problema de intelegere a lucrurilor, sau esti rau intentionat si ai chef de scandal. Sper totusi sa reanalizezi discutia si sa observi paradoxul in care se afla Jones, care ne face pe noi sa credem ca este duplicitar.

    Comentariu de sceptik | aprilie 22, 2009

  28. Dar despre ce vorbim?
    Articolul tau incepe cu afirmatia ca Alex Jones este mincinos. De unde afirmatia?

    Acuzatiile din linkuri si din alte site-uri sunt doua: 1.-este casatorit cu o everica si 2.- este sionist.
    Vezi si:
    http://bataiosu.wordpress.com/2009/03/26/nevasta-lui-alex-jones-este-evreica-avertizeaza-un-evreu-convertit-la-ortodoxie/

    Ok.

    Tu spui: „E vorba ca un om care vorbeste impotriva evreilor (?), care ii acuza ca sunt la baza atentatelor din 11 septembrie, ca nu s-au prezentat la munca in acea zi (?), care spune ca evreii conduc lumea, care vorbeste de sionism in termeni duri, etc etc”

    Din cate am citit si am ascultat eu, Jones vorbeste despre elite, despre grupul Bilderberg, Rotschield, oligarihia bancilor mondiale, eugenie, rfid, implanturi, aparitia noii ordini mondiale (si nu despre evrei).
    O sa spui: bun, dar unii sunt evrei.
    Ok, tocmai asta vroiam sa punctez.

    ACESTI evrei au un nume.
    Mi se pare mai corecta exprimarea lui Jones, decat exprimarea ta de mai sus.

    Aminteste-ti ce s-a intamplat acum aproape o luna in Italia. Te simteai bine cand toti spuneau: „Romanii fac cutare…”?

    Cred ca ai inteles.
    Sa nu generalizam, pentru ca putem gresi.

    Si Aaron Russo a fost evreu.
    Si Richard Wurmbrandt a fost evreu.
    etc.

    Daca nu te superi, revenind la acuzatii, as insista: si daca Alex Jones ar fi evreu – ce-ar fi? si daca ar fi sionist – ce ar fi? Daca e casatorit cu o evreica – ce are a face? Dar daca sunt doar denigrari?

    Probabil o sa ma acuzi din nou ca vorbesc despre altceva.
    Ceea ce am vrut sa spun este asta:

    1. Daca Jones este sionist, sau evreu, sau casatorit cu evrei, inseamna ca este obiectiv. Nu? 🙂 Si un aparator al adevarului, un curajos. Nu? 🙂

    2. Nu as baga pe toti „evreii” in aceeasi oala, asa cum nici noua nu ne place cand occidentalii ne baga in aceeasi oala.
    In caz contrar inseamna ca avem ceva impotriva unui intreg popor, ceea ce este sovinism sau rasism.

    3. Nu as judeca pe Jones dupa faptul de a fi sau nu casatorit cu o evreica, ci dupa ceea ce spune. Mi-a placut ce spunea cineva, – si aici imi pun si eu intrebari, – daca el demasca atatea lucruri, de ce nu i se „rupe” si lui gura?

    Oare in ceea ce ai spus mai sus tu despre ce vorbest?

    Hai mai degraba sa vorbim despre altceva:

    Ce parere ai despre SOLUTIA oferita de Jones?
    Asa cum spuneam, nu sunt nici evreu, si – culmea 🙂 – nici un partizan al lui Jones.

    Multi se pronunta impotriva lui Jones, pe mine insa m-ar interesa parerea voastra ca si crestini despre SOLUTIA lui.
    Asa cum probabil stiti, si Zeitgeist ofera o solutie. Dar probabil ca asta va face parte tot din planul Noii Ordini Mondiale.

    Comentariu de andrei | aprilie 23, 2009

  29. Nu e deloc derizoriu, problema este serioasa, exista o boala se pare, se pare ca nu se poate ridica nici o problema fara a da automat vina pe evrei.

    Pana la urma daca stai bine si te uiti la modul asta de abordare practic singurele solutii care se sugereaza pana la urma, ar fi anti-semitismul.

    Acum nu ca i-as vedea pe evrei sa fie o victima al acestui antisemitism in viitorul apropiat (sau chiar indepartat) dar totusi abordarea asta NU este ok.

    Intr-adevar, nu despre asta este discutia, dar omul a facut o observatie de bun simt.

    Ceea ce ar trebui totusi sa retinem din tematica articolului este totusi ca discutiile de genul despre ce urmaresc „elitele”, masonerie, „guvernul mondial”, etc. NU SUNT CONSTRUCTIVE pentru ca in mod evident astfel de informatii nu sunt nicidecum secrete si nici nu se chinuie cineva sa le ascunda, ba dimpotriva chiar suntem bombardati cu ele, deci pana la urma finalitatea lor care este?

    Sa stie individul ca este la cheremul unor forte cu care nu poate lupta si carora nu li se poate impotrivi decat printr-un soi de barbologie cu iz ideologic (da, ACEL soi de „ideologic” care tine de indoctrinare) si antisemitism?

    Tema de meditatie.

    Comentariu de Alin | aprilie 24, 2009

  30. Sunteti plutasi amandoi! Si dupa cum ati deviat discutia tindeti sa fiti clasificati off-topic si sa nu va mai permit comentariile impertinente, superficiale, de aflat-in-treaba.

    ALIN: nu ma intereseaza cine sufera de „boala” de care zici. Ai gasit asa ceva pe blogul meu? Si mai lasati-ma cu anti-semitismul asta. Imediat cum aduci vorba de evrei, fie si tangential, se ajunge la discutii despre antisemitism. Cand vor fi dovezi clare ca instig la anti-semitism, atunci sa-mi spuneti: bah, vezi c-ai luat-o razna. Pana atunci, tineti-va „emanatiile” pentru voi si nu mai inventati.

    Si eu sunt de acord ca discutiile despre elite nu sunt chiar constructive, dar e bine sa stim cu cine avem de-a face, iar ideea ca cineva (un grup de elite) controleaza lumea si ca vor insclavizarea altora, atentand la viata lor prin diverse mijloace, este perfect adevarata. Diavolul are inaintemergatorii lui.

    ANDREI: semnele tale de intrebare, ar fi bine sa ti le lamuresti dinainte de a le lansa in public . Eu am ascultat multe din showrile lui Jones si iti pot spune ca a afirmat ca evreii au fost implicati (intr-o masura mai mica sau mai mare) in atentatele de la WTC, iar faptul ca nu s-au prezentat la munca in acea zi este unul din argumentele de implicare, chiar daca una pasiva. Din pacate nu am notat si data acestor cuvinte, sa o pot prezenta in aceasta discutie. Daca tu ai urmarit numai End Game si Obama deception sau altceva asemanator, unde se vb despre eugenie, rfid, elite (la modul general) asta nu inseamna ca stii multe ci din contra, ca stii foarte putin despre ce spune Jones si ca generalizezi. Te invit sa asculti si showrile lui, in format mp3, de pe net. Vei vedea ca spune si alte chestii inclusiv despre sionism si neo-conservatorism (tot o forma de sionism).

    Pana aici am avut ce-ti reprosa concret, In continuare, vorbesti despre ce au scris altii si imi reprosezi mie. Esti total pe langa subiectul pornit de mine. Si te mai si contrazici macar in 2 locuri, iar in altele esti confuz tare.

    Repet aceeasi explicatie, ca sa fie clar pentru toti si va avertizez ca nu voi mai tolera comentariile Off-topic! Ce face Jones e ca si cum comandantul sectiei de politie 56 din orasul Z ar aborda in civil cetatenii pe strada si le-ar zice: politistii din sectia 56 din acest oras sunt niste mincinosi, niste demagogi. Insceneaza arestari si diverse actiuni pentru a da impresia ca fac treaba, dar de fapt ei nu aresteaza pe infractori ci vor sa controleze orasul. Vor sa instaureze un sistem politienesc si sa va tina sub control total. Reactionati, nu stati degeaba. Impotriviti-va, trebuie sa facem ceva. Iar unii dintre acei cetateni cunoscandu-l ca este comandantul acelei sectii de politie, il intreaba: bine, dar tu nu esti unul de-al lor. Te stim implicat in asemenea actiuni? Vorbesti impotriva propriilor subalterni? Cum ii dai in vileag si petreci timpul cu ei? Esti seful lor, de ce nu faci tu ceva. De ce nu te separi tu de ei?

    Desigur, o pilda putin exagerata, ca sa subliniez ce am zis si anterior :). N-ai cum sa vorbesti si sa desfiintezi ceva ce insuti esti! N-ai cum sa te desfiintezi pe tine! Daca Jones n-ar fi fost pus de evrei sa vorbeasca lumii ce vor ei, n-ar fi putut merge la sinagoga cu nevasta si n-ar fi fost acceptat in randul celor impotriva carora vorbeste. Voua nu vi se pare logic? De ce sariti peste acest aspect si deviati discutia?

    Iar la intrebarea: „daca el demasca atatea lucruri, de ce nu i se “rupe” si lui gura?” da-ti sinur raspunsul. Oare de ce altii mai mici sunt ridicati in pijama din propria casa, iar el are atata libertate si ofera amanunte foarte greu de aflat?

    Acuma daca voi credeti in nevinovatia lui Jones este dreptul vostru, dar NU denaturati discutia. Sunteti oameni maturi sau copii mici?

    Comentariu de sceptik | aprilie 24, 2009

  31. ALIN de cat sa pierzi timpul scriind vrute si nevrute, mai bine fa ceva folositor. Uite, ca sa nu fii suparat iti raspund doar la o intrebare care mi s-a parut pertinenta. Cu restul nu ma obosesc ca-s puerile si plus de asta vreau sa inchid sandramaua, deci n-o sa mai lungim discutia. Intrebi :

    „Exista vreo dovada palpabila (alta decat afirmatii a lui Cutarescu) ca intr-adevar TOTI evreii (sau un nr. semnificativ) n-au venit la lucru pe 9/11 in WTC? Sunt evrei si evrei, nu inseamna ca toti cei care merg la sinagoga sunt automat masoni si implicati intr-o conspiratie mondiala care vizeaza mai-stiu-eu-ce.”

    Nu am alte dovezi „palpabile” cum le numesti, decat ceea ce au zis de-al de Cutarescu. Si da, or fi si exceptii printre evreii, n-or fi chiar toti masoni sau implicati in conspiratii. Pentru mine e dubios ca cineva ca Jones are atata libertate si atata acces la informatii in conditiile in care zice ce zice. E clar ca e „ajutat” pentru ca altii o iau in freza pentru lucruri mai marunte. Si cu asta, The End.

    Comentariu de sceptik | aprilie 25, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.