un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

GURA PACATOSULUI, ADEVAR GRAIESTE!

Un nene pe nume Mircea Toader, deputat PD-L, dar ce conteaza, ca toti sunt o apa si-un pamant, s-a rugat mult in Postul Mare cum sa-si „mantuiasca” aproapele. De griji, nu de pacate. Mai exact de grija atentatelor teroriste si a cozilor la ghiseile bancare. Nu stim daca cu de la sine putere, sau indemnat de altcineva, dar domnul pdl-ist s-a gandit ca n-ar fi rau sa extinda proiectul cipurilor si in cartile de identitate. Mai mult, acest cip ar putea permite si accesul proprietarului in sistemul informatic bancar. SI INVERS, dar continuarea nu o mai spune, dl deputat, tre’ sa fim noi isteti sa ne dam seama. CEEA CE SE CONFIRMA: AZI IN PASAPORT, MAINE IN BULETIN SI POIMAINE SUB PIELE! NU TREBUIE SA FII PROFET SA-TI DAI SEAMA INCOTRO SE-NDREAPTA LUCRURILE!

Pe langa frazele deja agitate, care le stim cu toii, ca vom fi mai in siguranta, ca va fi mai bine, ca vom avea mai multi bani la salar si drumuri mai bune, daca luam cipurile, ce frapeaza este ca acesti indivizi fara Dumnezeu, care au schimbat doar culoarea partidului nu si mentalitatea, ignora cu desavarsire cele cateva sute de mii de semnaturi adunate in semn de protest fata de aceste cipuri si dau inainte in a face pe plac Uniunii Europene.

Domnul Mircea Toader nu pricepe ca cei care au protestat efectiv in Bucuresti sunt doar o mica si insignifianta parte din cei revoltati care au semnat sau nu aceasta petitie initiata de Manastirea Petru Voda. Dumnealui pesemne, cu majoritatea colegilor ‘mnealui vrea ne aparat sa ne scoata in strada, asa cum s-a intamplat si peste Prut. Unii vor sa se convinga dom’le cati sunt cei ofticat din tara asta, care nu mai pot indura, bataia de joc, mizeria si coruptia. Si am o banuiala ca vor vedea ei cat de curand, cati suntem. Rabdarea romanului e mare, dar are, totusi, o limita. Cat crede dumnealor ca o sa mai toleram „comunismul”? Cred ca in ’89 s-au lasat lucrurile neterminate. Am schimbat un regim comunist totalitar cu unul mai bland. In viitorul apropiat va trebui sa terminam ce s-a inceput in ’89… NU ESTE POSIBIL CA O MANA DE OAMENI SA CONDUCA O TARA INTREAGA!

Bai frate, astia nici in Saptamana Mare n-au liniste. Asta ca sa vezi cine-i mana de la spate!

aprilie 15, 2009 - Posted by | ATITUDINI, DUSI CU PLUTA, ISTORIE, IT, MASONERIE, NEW-AGE, ORTODOXIE, POLITICA, STIRI | , , , , ,

9 comentarii

 1. Pai ce spuneam si eu, ca asa nu se mai poate?
  Am auzit pe unii monahi spunand ca tot ce ne-a mai ramas de facut este sa ne rugam si sa ne imbunatatim pe noi insine – da, trebuie facuta si asta, dar nici nu putem sa-i lasam pe nemernicii astia sa ne distruga, ca apoi sa ne scuzam fata de copiii nostri, ca noi am fost ocupati cu alte cele!
  Cu Crucea inainte deci fratilor, ca asa nu se mai poate-
  Tara nu-i a lor, ci este a copiilor copiilor nostri!

  Comentariu de Mina | aprilie 15, 2009

 2. pt.sistem cei care au semnat sunt o cantitate neglijabila si la urma urmei rabdarea romanilor trece prin burta.ps.ar trebui ca si@Alin sa semneze lista de protest,pt.a da o greutate in plus demersului…:))).

  Comentariu de kosk | aprilie 15, 2009

 3. Mina,

  Pai cautati mai intai Imparatia Cerurilor… Rugaciunea primeaza, restul daca se poate. Oricum cel mult daca obtinem o amanare, Taina Faradelegii trebuie sa se implineasca si se va implini, pentru ca asa merg lucrurile. Dar nici sa-i lasam pe nenorocitii astia sa-si faca de cap.

  Comentariu de sceptik | aprilie 15, 2009

 4. […] Sceptik: GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE […]

  Pingback de Razboi întru Cuvânt » IUDELE care vor sa ne grabeasca vanzarea! (Noutati 15-16 aprilie 2009) | aprilie 15, 2009

 5. saracii conducatori, au ajuns orbiti de vicleanul diavol…si vor sa traga si alte suflete in intuneric

  sa avem mila de ei, sa ne rugam ca sa-i lumineze Dumnezeu dat totodata sa nu ne lasam inselati si noi

  DOAMNE AJUTA !
  PASTE FERICIT !

  mircea

  Comentariu de Mircea Suta | aprilie 16, 2009

 6. Indiferent ce vor hatara oamenii fara de Dumnezeu, noi nu trebuie sa primim asemenea carduri de identitate cu cip.
  Guvernantii trebuie sa stie ca vor exista sute de mii de crestini care vor renunta la actele de identitate. Si sa vedem atunci ce va face. Poate s-or gandi sa ne aresteze pe toti? Vom vedea. Ei dau legi cum le sunt dictate de masonerie, noi avem dreptul sa nu ne supunem unor legi anticrestine.

  Comentariu de Pr. Vasile | aprilie 16, 2009

 7. da, spun Parintii ca atat ne-a mai ramas,sa ne rugam…dar, sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne ajute, nu noi prin puterile noastre…dar nepasarea si asa-zisa nestiinta nu o putem justifica…dar ei sunt o mana de oameni…acolo la conducere, noi suntem poporul, si poporul NU VREA…deci, fratilor, daca nu vrem, atunci sa ne mobilizam, degeaba vorbim noi intre noi…am mai propus si la altii, sa facem o campanie de strangere de semnaturi la nivel national, inclusiv pe strada; sunt foarte multi care habar nu au, o sa ramaneti uimiti de asta…doar ca, pana acuma or fi crezut ca nu e ceva serios…si, uite asa trecem usor peste 1.000.000…

  Comentariu de iovan laura | aprilie 16, 2009

 8. Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea sanatate!
  Hristos a inviat!

  Comentariu de Ion de la Chiuiesti | aprilie 18, 2009

 9. Adevarat a Inviat!

  Comentariu de sceptik | aprilie 18, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: