un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

DESPRE

Nume: Mihail B. – Bacau

Websites: eresulcatolic| despremantuire| despremasonerie| despreharrypotter | campania „PASTRATI CURATA BISERICA”

Info: De ce sceptic? Raspunsul il gasiti aici: I Ioan 4,1

Motto: „Cel ce este unit cu adevarul stie bine ca merge pe calea cea dreapta, desi multi il dispretuiesc ca fiind fara minte; […] el insa s-a cunoscut pe sine cu adevarat, nu (cum spun aceia) ca unul iesit din minte, ci ca unul eliberat din framantarea nestatornica si schimbatoare a diversitatii gresite in tot chipul prin Adevarul simplu si neschimbabil”. Sfantul Dionisie Areopagitul, Despre Numele Divine VII,4.

„Cel ce cearta pe batjocoritor isi atrage dispretul, si cel ce dojeneste pe cel fara de lege isi atrage ocara. Nu certa pe cel batjocoritor ca sa nu te urasca; dojeneste pe cel intelept, si el te va iubi. Da sfat celui inţelept, si el se va face si mai intelept; invata pe cel drept, si el isi va spori stiinţa lui. Inceputul intelepciunii este frica de Dumnezeu si priceperea este stiinta Celui Sfant. Caci prin Domnul se vor inmulti zilele tale si se vor adsuga tie ani de viata.” Pilde, cap IX

Fericiti cei Prigoniti

12 comentarii »

  1. –vai aceluia prin care vine sminteala.
    –cine esti tu oare sa judeci pe sluga altuia ?
    –oare cum poti sa scoti paiul din ochiul fratelui tau iar barna din ochiul tau nu o vezi??

    -Dumnezeu este iubire.

    ,,Divide et impera”
    Asta cauta diavolul. Si uneori reuseste cu aportul unora.

    Comentariu de sorinsecu | septembrie 17, 2007

  2. Buna Sceptik

    ai un blog care merita citit
    pentru ca ai la ce medita

    Doamne ajuta!

    Comentariu de Sita Deasa | septembrie 27, 2007

  3. in titlu scrie sceptic…apoi articole ortodocse…te contrazici.

    Comentariu de horea | februarie 18, 2008

  4. 😉

    Comentariu de giornale | martie 22, 2008

  5. Sceptik din pozele pe care le-ai postat mai sus nu imi pot da seama daca esti ortodox sau catolic… poti specifica te rog.

    Comentariu de Alex | iunie 10, 2008

  6. Alex, tu ce crezi ?? Te las sa ghicesti :))

    Comentariu de sceptik | iunie 10, 2008

  7. Am dat peste site-ul acesta crezand ca scrii despre Dumnezeu si religie. Dar nu faci decat sa instigi la ura, la rasism si xenofobie.
    Traim intr-adevar vremurile de pe urma, dar din cauza oamenilor ca tine, nu ca celor pe care ii critici. Ataci tot ceea ce nu corespunde cu tine si cu credinta ta. Dar stii ce scrie in Biblie ca cel ce va muri de sabie este cel care…

    Comentariu de vorks | septembrie 9, 2008

  8. Vorks, un sustinator al homosexualilor vii si-mi zici mie ca sunt xenofob si rasist? Si cum adica instig, papagalule? Cred esti depresiv, mergi de te trateaza, iar daca nu-ti place blogul, nu esti nevoit sa-l vizitezi. Incuie-te in lumea ta mica si intunecata! Tot ce am „atacat” aici am si argumentat. Tu nu faci decat sa pui etichete, ca maimutele, auzi si tu ceva si vii si scrii aici! N-ai nici un pic de demnitate sau valoare umana. Esti un zombie!

    Comentariu de sceptik | septembrie 9, 2008

  9. Is this a Romanian blog? 🙂

    Comentariu de Moses | aprilie 11, 2009

  10. Truly it is! Srprised? 🙂 I allowed your comment, why didn’t you allow mine ? 🙂

    Comentariu de sceptik | aprilie 11, 2009

  11. Not surprised… 😛 sorry for not allowing your comment, I wasn’t sure if you were sincere and I saw your comment on many Orthodox blogs so I thought you were spamming. My apologies. 🙂

    Comentariu de Moses | aprilie 12, 2009

  12. Buna Sceptik..am citit postul tau legat de Badilita. Vreau sa-ti spun ca in afara ca i se poate contesta calitatea de intelectual..este un om de nimic (l-am cunoscut personal)..o jigodie care se foloseste de oameni, ii jigneste si le arunca in fata cat e el de destept si cat de prostii sunt altii..daca ar fi la masa cu Kant si-ar permite aroganta de a-l face imbecil. Plus de asta este de o misoginie nemaivazuta..trebuie o data si’o data sa i se dea rau de tot peste nas.

    Comentariu de crissdinu | septembrie 10, 2011


Lasă un comentariu