un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

SOCANT! CANCERUL ARE LEAC SI ESTE LA INDEMANA TUTUROR !!!

AM FOST MINTITI! Recent am descoperit un site cu multe documentare interesante printre care si unul care dovedeste cum cancerul NU este provocat de poluare ci de LIPSA VITAMINEI B17. De ce stiinta nu vrea sa accepte demonstratia? Pentru ca inca se scot bani frumosi din aceasta afacere. Dar pe spinarea cui? Asa ca daca stiti pe cineva suferind de cancer recomandati-i sa manance alimente bogate in vitamina B17, cum ar fi samburii de caise.

Pentru downlodarea filmuletului 30+30 minute dati click pe linkurile urmatoare: PARTEA 1 si PARTEA 2.

Site-ul mai contine si alte documentare extraordinare, insa nu au si subtitrare in limba romana. Dar pentru cine cunoaste engleza ii recomand sa-l verifice. Nu uitati si despre adevarul din spatele atacurilor din 11 Septembrie. Niste documentare de nota 10 !

septembrie 29, 2007 - Posted by | SANATATE, STIRI | , , , , , , ,

31 comentarii

  1. Da, e neaparat indicat sa te apuci sa manaci samburi de caise. Intoxicatia cu acid cianhidric care vine din asta e doar un efect secundar al placerii pe care ti le ofera.

    Comentariu de machiavellian | septembrie 30, 2007

  2. Am inteles ca acest acid ataca NUMAI celula canceroasa. In acel filmulet este explicat mai pe larg. Oricum exista si o soluti emai sigura din cate am inteles: Letril-ul.

    Comentariu de sceptik | octombrie 4, 2007

  3. Vrei sa risti?;) Letrilul e glucozida cianhidrinei benzaldehidei. Dupa ce se elimina glucoza ramane acid cianhidric si benzaldehida. Iar in privinta acdului cianhidric te poti interesa si tu.

    Comentariu de machiavellian | octombrie 4, 2007

  4. ramane, acel acid dar am inteles ca afecteaza numai celula canceroasa. Este o enzima care desparte acel acid care se produce – din cate am inteles – in preajma celulei canceroase. Practic numai c ancerul moare. Un efect asemantor il produce pancreasul care elimina o substante/enzima care impiedica formarea cancerului – asa spune in filmulet. Oricum nu mananca nimeni castroane de samburi de caise odata sau litri de letril. Cert este ca la persoanele care au in organism B17 s-a constatat absenta cancerului. Filmuletul este explicit, nu pot acuma traduce… Nici nu prea ma pricep la chimie…

    Comentariu de sceptik | octombrie 4, 2007

  5. culmea! am mancat ceva mai multi samburi de caise si am avut o tulburare severa,stare de lesin cu dureri de cap,dezechilibru in urma ridicarii de pe loc,tremur de maini picioare ….aiurea a mai fost,si am mancat initial din placerea de ale simti gustul amarui.

    Comentariu de mirela | iulie 6, 2008

  6. mai, chestiile astea trebuie vorbit cu un medic de specialitate, nu cu oricie medic, ci un prieten de familie care nu ar minti.

    Comentariu de eueu | noiembrie 29, 2008

  7. Da.Probabil ca nu e recomandat si persoanelor care sufera de cancer pulmonar.Unchiul meu a avut cancer pulmonar,si i-am dat cate un sambure de caisa pe zi.Rezultatul nu era cum m-am asteptat si nu a dat miracole,desi in ultima faza cautam disperata produse antitumorale.
    Mai nou,am auzit despre cancer,”boala secolului”,ca nu ar fi din cauza alimentatiei proaste,tutunului,etc ci din cauza aerului poluat,radiatiei,etc.
    Probabil ca metabolismul nu prea are legatura cu inmultirea necontrolata a celulelor.
    Se pare ca superiorii nostri nu ne „cam vor” in viata.Sunt convinsa ca tot cei cu bani sunt tratati de cancer.
    Unchiul meu a stat acasa(pentru ca nu erau locuri la spital-banii statului nu se mai ajung),sa chinuit acasa,si evident a murit.Stiu ca e o boala cumplita.
    Ideal ar fi sa luam noi masuri.Dar cine va investi in sanatatea noastra?Oare statul,care ne baga tot mai multe facturi pe gat?mai multe nu as vrea sa zic,raman la fel ca ceilalti neputincioasa,in speranta ca intr-o zi vom trai mai bine.

    Comentariu de Maties Marcela | decembrie 21, 2008

  8. Din cate am inteles de pe site-urile straine, doza recomandata de vitamina B17 pentru preventia cancerului ar fi furnizata cam de 1 sambure de caisa la 10 kilograme grutate corporala. Deci pentru o greutate medie de 70 de Kg ar trebui consumati cam 7 samburi de caisa pe zi. Asta e valabil pentru preventia cancerului asa cum se spune pe site-uri. Insa pentru tratarea cancerului cred ca trebuie marita un pic doza…. Un sambure de caisa pe zi pentru un bolnav de cancer este… din pacate EXTREM DE PUTIN!!!!!!! Sunt multe informatii pe internet despre vitamina B17, cantitatea de letril (amigdalina sau vitamina B17) care se poate lua zilnic in caz de boala sau pentru prevenirea acesteia. Am observat, de asemenea, suplimente de vitamina B17 care se pot comanda de pe internet.

    Comentariu de Vashi | decembrie 31, 2008

  9. Se consuma 5 miezuri de caise pe zi ca profilactica si chear ca remediu.
    Nici un fel de efecte secundare!Se poate folosi in orice cantitate,daca ii aveti liber.Ei trbuie sa fie proaspeti,uscati,nu prajiti.
    Din samburii de caise si migdale se prodice cea mai puternica otrava in lume-Acidul cianuric.Miezul mai contine si el ceva intr-o masura mai mica atata incat e de ajuns ca sa distruga celulele de cancer.
    Pe internet sant multe dovezi ca acest remediu lucreaza sigur.Mai e buna si ciuperca cea mai otravitoare,se face un lichid si in cantitati mici se bea.

    Comentariu de xamo | ianuarie 3, 2009

  10. Terapia cu laetril
    Laetrilul este o substanţă chimică înrudită cu amigdalina din sâmburii de caise, sau de mere. Susţinătorii laetrilului considerau că boala canceroasă se datorează carenţei vitaminice şi că laetrilul poate să vindece cancerul, fiind un fel de vitamină care distruge selectiv celulele canceroase.
    Studiile clinice efectuate pe pacienţi cu boală canceroasă cărora li s-a administrat laetril au arătat nu numai că această metodă este ineficientă ci prezintă şi riscuri. Nici unul dintre cei 178 de pacienţi nu s-a vindecat şi nu a înregistrat vreo ameliorare a simptomelor bolii. De fapt, unii dintre subiecţi au prezentat simptomele intoxicaţiei cu cianuri, substanţe toxice care rezultă prin descompunerea în organism a laetrilului.

    Comentariu de Nadia | ianuarie 15, 2009

  11. Nadia nu cred ca ai dreptate. Ti-am dat drumul la comentariu, ca sa nu fiu acuzat ca trag numai intr-o parte. Nu sunt de acord cu el, iar tratamentul cu laetril mi-a fost confirmat de cativa doctori cu care am stat de vorba. Poate acidul cianhidric face rau celor ce beau o galeata. Cativa samburi pe zi de migdale n-au cum sa te intoxice cu cianura.

    Comentariu de sceptik | ianuarie 16, 2009

  12. In copilarie nu prea aveam pofta de mancare dar imi placeau foarte mult caisele dar mai cu seama samburii lor.Am strans cateva pungute de hartie cum erau la vremea aceea si am tot mancat din acei samburi pana la un moment dat cand din senin m-au apucat niste greturi,varsaturi,dureri de cap .Am ajuns la spitalul de copii mai mult moarta decat vie si nimeni nu-si putea explica motivul starii mele.Mama fiind taranca nu le-a spus doctorilor despre pungutele cu samburi de caise pe care le ingerasem.Cu chin cu vai mi-am revenit dar cativa ani mai tarziu un farmacist foarte bine pregatit a reusit sa-mi explice ca daca mai consumam mult din acei samburi puteam sa mor.Poate aveti dreptate ca in cantitati mici ar putea fi buni dar mie nu cred ca mi i-ar mai trebui vreodata.

    Comentariu de Mariana | februarie 3, 2009

  13. Va rog traduceti in limba romana. Multumesc!

    Comentariu de Malina Parvan | februarie 3, 2009

  14. Amigdalina nu e toxica, am citit destule articole despre asta si multi oameni au fost vindecati de cancer.Cel mai eficient este ca laetrilul se fie injectat intravenos , se tine dieta mai stricta la inceput, fara carne si se iau vitamine si minerale.Normal ca sunt multe articole in care se spune ca amigdalina e toxica, ca oamenii sa fie derutati, e doar interesul medicilor, comp. farmaceutice( in special al americanilor)fiindca se gindesc numai la benificiile lor si nu ale noastre.De ce eschimosii se ceilalti oameni din filmul video prezentat despre vit B17 nu au murit fiindca maninca asa multe caise si simburi si traiesc peste 120 ani?Vizionati filmul si va lamuriti?

    http://www.1cure4allcancer.com/the_ultimate_one_page_cancer_report.html

    Comentariu de simon | februarie 5, 2009

  15. Personal cred ca nimeni nu ascunde nimic. Medicina stiintifica nu poate privi decat chioras un astfel de tratament si din motivul bine intemeiat ca nu i se cunosc toate consecintele. Daca acidul cianhidric ar actiona doar asupra celulei canceroase ar fi perfect, n-am mai avea nevoie de medicina moderna. Cum asa ceva ne este inca necunoscut, ramane sa actionam fiecare dupa cum crede. Eu as manca samburii de caisa doar pentru efectul halucinogen temporar:P. Nu cred c ar trebui sa credem ca exista forte oculte care sa dusmaneasca omenirea si sa o tina in ignoranta voit. Forte oculte sunt, dar interesele lor bat in cu totul alte parti. Plus, nici nu sunt un umanist ca sa ma intereseze prea mult cum este mintit neamul omenesc. Pe un om mort in lume nu cred ca-l mai poate interesa nici macar cipurile biometrice. Ce daca carcasa mea poarta un cip?

    Comentariu de Total Anormal | martie 15, 2009

  16. Hmm .. exista vindecari sau ameliorari semnificative pentru multe boli, nu doar pentru cancer.

    In 89 a fost o conferinta despre un studiu pe pacienti cu SIDA; studiul dura aproape 200 de zile si la mijlocul perioadei rezultatele au fost atat de bune incat cercetatorii, in naivitatea lor ( ca sa nu spun prostie) au iesit la conferinta. Rezultatele erau fantastice .. dar FDA s-a suparat si a inchis tot. Nu pentru ca nu era bun tratamentul ci pentru ca studiul arata ca exista potential de insanatosire, basca viata respectivilor bolnavi era super buna. O sa-mi caut notitele din anii trecuti sa gasesc documentele.

    Poliomielita .. vestita polio .. vindecata in timpul epidemiilor, simplu si eficient, in 24-36 sau 72 de ore, foarte rar mai mult de 72 de ore. Vindecata de MEDICI nu de vraci 😀 Doar ca erau medici destepti, neindoctrinati si carora le pasa pe bune de oameni ..

    Stii care-i necazul cu toate tratamentele curate si eficiente? Nu aduc bani multi, majoritatea nu sunt patentabile. Asa ca nu intereseaza pe nimeni. Ba da .. FDA si EMEA sunt interesati sa le omoare. In rest e liniste si pace si primavara afara 😀

    Comentariu de nostrabrucanus | martie 25, 2009

  17. Asa e, multumesc pentru interventie. Te-am adaugat in blogroll ca te citesc de ceva vreme si esti constant :). Insa fa ceva cu thema aia. Este foarte obositare. Si saccsiv si bataiosu au bloguri bune, dar thema aleasa si tot soiu de mfaze bolfuri si italize nu fac decat sa devina… ilizibile :(. Doamne-ajuta!

    Comentariu de sceptik | martie 25, 2009

  18. nu mai am datele ref conferinta mentionata ..
    dar uite ceva interesant ref cancer :

    Dă clic pentru a accesa Intravenous%20Ascorbate%20as%20Chemotherapeutic%20Agent.pdf

    Este un pdf care povesteste multe, cu protocol cu tot pentru tratamentul cancerului cu vitamina c intravenos + alti nutrienti in functie de pacient. Evident .. Romania face parte din tarile unde a incetat productia de vit C injectabila 😦 La fel si productia de vitamina D injectabila.

    Chestia cu tema .. hmm… nu m-am gandit. Probabil deformare de la citit + marker pe text.

    Danke!

    La fel si

    Rolurile vitaminei C si al vitaminei D in cancer fac parte dintr-unul din cele mai crunte razboaie intre medicina main stream si medicina non main ste

    Comentariu de nostrabrucanus | martie 25, 2009

  19. Ai ceva pe blog concret, pe aceasta tema? Sa pot prelua? 🙂

    Comentariu de sceptik | martie 25, 2009

  20. nope. Nu am avut timp de tradus / extras din studii nici pentru vit C, nici pentru polio nici pentru vit D; daca le las in engleza/ franceza etc vor fi putin accesibile romanilor.

    hmm .. dar vor fi 🙂

    Comentariu de nostrabrucanus | martie 25, 2009

  21. Pai pune-le la tine sa da’ncoace si in masura timpului voi traduce. Eventual putem imparti pe capitole daca crezi ca poti contribui :). Is bune si in engleza, fara traducere. Stiu atat engleza cat si franceza. macar sa facem un rezumat… In masura timpului si daca nu e prea gros studiul 🙂

    Comentariu de sceptik | martie 26, 2009

  22. nu stiu daca am inteles… cu b17 se vindeca sida? sau vb in general?

    Comentariu de unit731 | aprilie 3, 2009

  23. Nu SIDA. Cancerul.

    Comentariu de sceptik | aprilie 3, 2009

  24. de cancer stiam de mult ca laetril sintetizat de dr. krebs este unul din tratamentele controversate ale cancerului.. totusi faptul ca tratamentul a fost interzis in sua i-a crescut oarecum popularitatea.. oricum cand tumora dilacereaza foarte mult din tesutul gazda nu mai face mare lucru.. pt ca fizic nu mai este posibil.. sunt multe teorii: una lansata de dr royal rife cf careia cancerul e produs de un virus pe care l-a izolat si l-a inoculat la soareci si toti au facut cancer.. alta ca ar fi produs de un parazit si in perioadele in care se administreaza deparazitante si tumora regreseaza.. dar oricum nu vreau sa va plictisesc.. ps.. in terapia cancerului e mai importanta vitamina a decat vitamina c mai ales in stadiile avansate ale bolii..

    Comentariu de unit731 | aprilie 4, 2009

  25. ma gandeam ca ati gasit informatii cum ca ar avea vreun rol benefic si in infectia cu hiv de asta am intrebat…

    Comentariu de unit731 | aprilie 4, 2009

  26. Nu, nimic pe tema asta..

    Comentariu de sceptik | aprilie 4, 2009

  27. daca mai e cinava interesat de terapii alternative ale cancerului : ciupercile reishi si maitake.. au proprietati antitumorale excelente, previn metastazarea, sunt ajuvante exceptionale in chimioterapie amplificand efectele benefice si reducand efectele adverse nedorite ale acestora.. in japonia ciuperca reishi a fost inclusa pe lista tratamentelor conventionale ale cancerului.. daca doriti mai multe informatii despre terapii oncologice conventionale sau necoventionale va stau la dispozitie..

    Comentariu de unit731 | aprilie 7, 2009

  28. Poti detalia aici. Daca vrei poti scrie un articol si daca e coerent si documentat il pot publica. Daca scrii sa amintesti si de vit. A si C

    Comentariu de sceptik | aprilie 7, 2009

  29. eu cu asta ma ocup deci cred ca documentarea nu este o problema.. Efectele benefice pe care vitamina A le are in oncologie constau in faptul ca inhiba cresterea unor celule canceroase in vitro; de asemenea ea transforma unele celule canceroase in celule normale.. are un efect benefic in limfomul celulelor cutanate T (micoza fungoida la pacientii cu tumori epiteliale).. asocierea cu radioterapia foarte eficienta in tumori mamare.. acidul retinoic (una din cele 3 forme ale vitaminei A) este mai activ ca agent antitumoral decat palmitatul de retinil sau acetatul de retinil.. retinoizii inca nu sunt folositi ca sprijin de baza in terapia anticanceroasa dar sunt dovezi clare si crescande despre efectul antitumoral mai ales in melanom malign (malignizarea celulelor pigmentare, fiind cel mai agresiv tip de cancer), in carcinomul cu celule scvamoase mai ales al capului si gatului, ,determina reversibilitatea efectului infectios al papilomavirusului (care este unul din exemplele clasice de virus oncogen, ca si virusul gripal si herpesvirusul)… pe langa acestea are un rol important in profilaxia cancerului, fiind un agent antipromotor alaturi de antioxidantii fenolici ( promotia este ultima etapa reversibila a procesului de conversie a unei celule tumorale intr-o celula maligna)… in combinatie cu ciclofosmida(un agent chimioterapic alchilant) determina o regresie majora a cresterii tumorale, mai mare decat a ciclofosmidei administrata exclusiv. este ineficienta in cancerul nonepitelial.. nu am articole electronice si nu pot pune dar oricum sunt pline de termeni specifici si nu cred ca ar ajuta pe nimeni sa inteleaga….

    Comentariu de unit731 | aprilie 7, 2009

  30. mersi pt sprijin sceptik… vitamina c cum am mai spus nu e asa spectaculoasa: este utila inainte de radiatii sau chimioterapie, poate constitui o terapie alternativa pentru a preintampina posibila rezistenta a celulelor canceroase la unele medicamente citostatice… este un antioxidant si imunostimulant de asta se foloseste mai mult in terapia cancerului dar spre exemplu antioxidantii polifenolici din ceaiul verde au efect antioxidant de 40 de ori mai mare decat vitamina C si de 20 de ori mai mare dect vitamina E asa ca pun o simpla intrebare…

    Comentariu de unit731 | aprilie 7, 2009

  31. Chiar? Minunat, atunci. Hai sa facem un articol amplu pe aceasta tema. Il voi publica. Ce zici ? Aici in comentarii se pot pierde…

    Comentariu de sceptik | aprilie 8, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.