un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

BAUTURA ENERGIZANTA „HELL”

CICA LA SFARSITUL VEACURILOR, NUMELE DIAVOLULUI VA FI SCRIS PESTE TOT… MADE IN HUNGARY…

BAUTURA ENERGIZANTA

UN PRODUS CANDYGLOBE

VERSIUNEA .RO

septembrie 15, 2007 - Posted by | NEW-AGE

20 comentarii

  1. de unde altundeva ar putea veni sfarsitul lumii decat din ungaria?

    Comentariu de david0ff | septembrie 16, 2007

  2. vaaaai si v-a smintit :)))) normal ca suntetzi predispushi la sminteala :))) vai de voi 😀 daca aveati credinta puternica nu mai faceati un subiect din orice idiotenie … da’ de unde la voi ? si mai lasati-va de dementa asta apocaliptica ca incepeti sa semanati din ce in ce mai mult cu neoprotestantii .
    era sa uit… Traiasca Patriarhul Daniel !

    Comentariu de Cruciatul | septembrie 16, 2007

  3. E marketing curat si probabil produsul vrea sa para mai ,,tare” daca i se da un nume mai generic.
    Terminati-o fratilor cu teoriile conspiratiei duse la absurd.
    Hai sa mai si gandim!

    Comentariu de sorinsecu | septembrie 17, 2007

  4. Sorine, Secu e numele/prenumele tau sau Organizatia pt care lucrezi?

    Nu cred ca e numai marketing. Asa am crezut si eu dar de vreme ce numele diavolului apare si pe bauturi si pe masini si unii vor chiar sa-l imite, punandu-si cornite, cred ca mai degraba sunt niste produse destinate unor utilizatori tinta: un crestin nu va cumpara niciodata asa ceva, insa un ateu sau un pagan da. Deci asta ma face sa cred ca numai acestia din urma sunt vizati prin asemenea campanii de promovare.

    Comentariu de sceptik | septembrie 18, 2007

  5. Daca as bea sa ceva nu ar insemna neaparat ca il ,,cinstesc” pe drac.

    Comentariu de sorinsecu | septembrie 18, 2007

  6. daca esti crestin n-ai bea asa ceva. il cinstesti in mod indirect deoarece accepti asocierea cu numele lui.

    Comentariu de sceptik | septembrie 18, 2007

  7. diavolul nu ar fi atat de puternic daca voi nu i-ati da atat putere asupra voastra, vedeti in orice diavol si pacat , adevaral este ca am baut si eu chestia asta si sinecr nu are nici un efect, doar un racoritor poate pe timp de vara,si vorba aceea cand ungurii au avut ceva bun pentru noi asta daca vreti sa asociati ungurii cu diavolul OK, cata tradare a avut neamul Romanesc de pe urma lor de-a lungul istoriei…etc..
    ok o idee ar fi nu beti asa ceva ca sa nu se-imbogateasca ungaria :p

    Comentariu de matryx | octombrie 9, 2007

  8. hai sa fim seriosi, adica eu nu-s crestina pentru ca beau Hell? :)) ai de capu’ tau :))

    personal, dintre toate energizantele, cel mai mult imi place Hell.

    si nu numai cei din Ungaria se imbogatesc, si romanii(sau poate tot ungurii, we’ll never know) din Tg-Mures.

    Comentariu de pucca | octombrie 11, 2007

  9. fata de redbull este mai dulce si mai bun numai ca redbull are reclame si att dar ca gust redbul e cel mai varza si lgust si la efect

    Comentariu de darya | noiembrie 9, 2007

  10. si inca ceva aparut pe piata copii dupa redbull si este lafel ca amblag ca originalulu dar este varza redbull este varza

    Comentariu de darya | noiembrie 9, 2007

  11. 🙂

    fun

    Comentariu de chrono | ianuarie 29, 2008

  12. Mai oameni, sa fim seriosi, un ambalaj de 2 lei, un continut de 2 lei, nimic altceva decat o imitatie ieftina a arhicunoscutului RedBull. Toti imita, nici unul nu ar veni cu ceva nou, ca doar e mai usor sa copiezi si mult prea greu sa inventezi ceva ca lumea.

    In fine, uite aici:

    http://www.drinkmeworld.ro
    http://blog.drinkmeworld.ro

    ii da clasa…de departe.

    Va salut!

    Comentariu de GG Kent | aprilie 14, 2008

  13. …am vreo 3 saptamani si beau zi de zi energizante…si am ajuns la concluzia ca hell e mai bun decat redbull la gust…si avand in vedere ca costa 2 lei in loc de 6 lei…. imi convine sa iau Helll….. si apropo, am si parfum diablo.////.. ce inseamna,,,,ca sunt satanist????…neah….

    Comentariu de klwdyu | aprilie 18, 2008

  14. eram tare obosit intr-o seara, si mai trebuia sa mai si lucrez la niste documente…toata noaptea care urma, asa ca m-am dus la un butic sa-mi iau o bautura energizanta!

    am intrat inauntru si am cerut o bautura energizanta. Nu aveau decat HELL, iar vanzatoarea mi-a intins un tub ca sa-l cumpar.

    Si i-am spus IMI PARE RAU, ARE NUME DE DRAC si nu cumpar asa ceva…

    Cand sa ies din magazin, am vazut ca vanzatoarea „comenta” zambind cu cineva din magazin, si fiindca port si barba parca am auzit ca prinn vis „SARACU POPA nu ia…”.

    Nu fratilor, nu este un simplu produs, este un produs CU NUMELE DIAVOLULUI pe el si seamana A O BAUTURA JERTFITA IDOLILOR asa cum erau in vechime mancaruri si carnuri JERTFITE IDOLILOR (cf. 1 CORINTENI, cap.10, vers.28)! Deci nu va amgaiti si nu mancati si beti nimic DIN CE ESTE INCHINAT SI JERTFIT nemernicului dusman al crestinilor…!

    Doamne ajuta!

    Comentariu de MILESCHRISTI | mai 1, 2008

  15. Ca e red bull sau hell, in final e tot un …drac!
    Cine n-are minte destula, incat bea amestecul toxic suprazaharat, care va face diabetici prematuri din consumatori, ca sa nu mai spun, zombies, dupa indoparea cu atatea stimulante daunatoare puse la un loc, sa-si caute singur mortea. Solutia mai rapida?
    Cumparati o motocicleta si mergeti in traficul bucurestean.

    Comentariu de Nicolae | iunie 4, 2008

  16. In trebarea mea este legata de calitatea produsului…la pretul asta de 2 ron(mai putin ca o doza de suc)nu cred ca are alceva decat colorant in compozitie…cat despre energizantele ieftine am o singura parere:sunt bune dimineata ca te trimit rapid la baie…
    Hell-ce nume de prost gust!

    Comentariu de doAr eU | iulie 24, 2008

  17. Lasati publicitatea asta gratuita de prost gust si incercati sa educati consumatorii despre efectul si reactile adverse ale energizantelor…sunt produse bune doar ca sunt administrate prost…si voi ca si altii nu faceti alceva decat sa taceti si sa prostiti lumea cu marketingul asta de tot caca…sunteti doar niste ieftini…la fel ca si produsul…si calitatea…imaginea…chiar si numele

    Comentariu de doAr eU | iulie 24, 2008

  18. hell nu iti da nici o energie……si taurina nu este spertma de taur ci Taurină
    De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    Salt la: Navigare, căutare
    Taurina este un acid aminoetilsulfonic prezent în secreţia biliară. Împreună cu colina formează acidul taurocolic. Se prezintă sub formă de cristale albe, solubile. Acest aminoacid este produs şi de organismul nostru, în special în muşchi, creier, inimă şi sânge. O persoană care cântăreşte 70 kg are în mod natural aproximativ 70 g de taurină distribuită în tot corpul, adică de 70 de ori mai multă taurină decât o cutie de băutură energizantă, care conţine 1000 mg.

    Uneori, în condiţii de stres sau de efort fizic, organismul uman elimină prin urină o cantitate mai mare de taurină şi e posibil astfel ca această substanţă să nu mai fie sintetizată suficient. În acest caz putem recurge la consumul unei băuturi energizante pentru a compensa deficitul de taurină.

    Ceea ce poate nu toată lumea ştie este faptul că taurina din băuturile energizante este o substanţă sintetică, produsă de companiile farmaceutice şi nu este derivată din produse animale, cum ar fi din taur.

    Printre beneficiile taurinei în corp: reglează temperatura atunci când este prea cald sau prea frig, reduce stresul, creşte performanţa inimii, ajută la detoxifierea organismului.

    Potrivit unor studii, taurina favorizează infarctul miocardic.[necesită citare]

    [modifică] Vezi şi

    Comentariu de alexandra | septembrie 5, 2008

  19. Dupa ce am citit 18 comenturi cred ca o sa incerc hell, tot sunt ateu, si concluzia mea actuala, 18 au vb unu a stiut ce a zis :))
    De acum o sa citesc forumurile de la coada la cap !
    prea muti idioti (Idei multe) se baga in fata :)).

    Comentariu de Forsaken_Blanka | decembrie 8, 2008

  20. Astia care spuneti ca Red-Bull-ul e bun inseamna k nu stiti c e aia calitate!
    Burn-ul e p 1 loc!
    Dar p locul 2 e Hell-ul care e f bun!
    Bv!!!

    Comentariu de EXOTYCUTZA | decembrie 16, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.