un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

CUM NE OTRAVESC AMERICANII CU URANIU

Stim cu totii ca al treilea razboi mondial va fi cu arme neconventionale (nucleare) si mai stim ca acesta va fi cel din urma razboi, terminandu-se cu instaurarea Antihristului. Ceea ce nu stiam este ca americanii folosesc de peste 15 ani arme cu uraniu neîmbogatit, arme care au fost aruncate deasupra Golfului, Serbiei, Afganistanului si recent asupra Irakului. Aceste arme contin reziduurile de uraniu de la centralele atomice, deseuri care sunt foarte ieftine pentru ca nu pot fi folosite nicaieri altundeva, ele trebuind ingropate în containere speciale. Ei bine, armata americana (si cea britanica) a descoperit ca munitiile ce contin acest praf de uraniu neîmbogatit penetreaza mai bine bunkerile si tancurile inamice. Ceea ce nu intereseaza pe oficialii americani este faptul ca suprafata iradiata ramane radioactiva 4,5 bilioane de ani!, iar particulele ultrafine de uraniu (0,2 mm) pot fi purtate de vant pe o distanta de pana la 2 000 km, avand acelasi efect radioactiv (au fost raportate cazuri de cancer în New Delhi – India, 1200 km de Afganistan). Cercetatorul Leonard Dietz, fizician la Knolls Atomic Power Laboratory a descoperit întamplator (în 1979) ca filtrele de care se folosea în încercarile sale de a izola izotopii de uraniu, erau contaminate cu praf radioactiv de la Centrala National Lead Industries aflata la aproape 100 km departare. Aceasta descoperire a dus la închiderea centralei, iar contaminarea zonei a fost atat de mare încat pamantul de pe 52 de proprietati a fost contaminat. Acest praf rezultat în urma reactiei de fisiune a uraniului (U-235) poseda 30% din radioactivitatea originala a minereului (U-238).

Din datele pe care le-am gasit pe aceste site-uri oficiale ale presei, demne deci de toata încrederea, rezulta ca daca în razboiul din Golf s-au folosit 300 de tone de munitie radioactiva, cantitatea din razboiul contra Irakului este de aproximativ 2 000 de tone! 75% din cei ce au luptat în razboiul din Golf sunt morti din cauza infestarii cu uraniu, iar populatia care a fost contaminata acum în Irak va muri în maxim 20 de ani. Nivelul radiatiilor din Irak este egal cu cel provocat de 250 000 bombe atomice de la Nagasaki iar cel din Afganistan cu 83 000.

Nigel Morris de la ziarul englez The Independent si Caroline Lucas, membra a Partidului Ecologist – U.E., afirma ca “femeilor din Irak le este teama sa ramana însarcinate din cauza malformatiilor cu care se nasc copii”, numarul acestora crescand de la 3,04 la mie cat era în 1991 la 22,219, asta în 2001 înainte de noile bombardamente care au descarcat înca 2 000 tone de munitie radioactiva si care au facut ca radiatiile din jurul Bagdadului sa fie de aproape 2 500 de ori mai mari decat limita admisa. Fiecare cetatean irakian stie acum ca el si intreaga natiune au fost condamnati la moarte… În maxim 20 de ani, teritoriul Irakului va fi de nelocuit pentru orice fiinta vie! Oare cine urmeaza?

Aceste date au iesit la iveala dupa ce 4 soldati americani din 9 au fost contaminati. Inca o data SUA au comis genocid în numele “pacii” si “libertatii”, iar contaminand proprii soldati si întreaga popoulatie a Irakului si Afganistanului, America incalca prevederile Conventiei de la Geneva… pentru a cata oara?

PROPAGANDA

1. Bush a spus ca invadarea Irakului este necesara pentru detronarea lui Sadam care nu poarta grija de popor, privandu-i de lucrurile elementare. Adevarul este ca fiecare cetatean a avut de suferit de pe urma razboiului, mai ales copii care sunt traumatizati psihic, dupa cum au aratat rapoartele medicale.

2. Se spune ca fortele coalitiei au restaurat cu succes facilitatile electrice si sanitare precum si depozitele de hrana. Adevarul este ca nivelul celor malnutriti a crescut, apa potabila se gaseste în cantitati foarte mici, iar spitalele sunt la pamant din cauza lipsei de medicamente.

3. Bush a spus ca Sadam detine arme de distrugere în masa si ca trebuie deposedat de ele înainte de a le pasa teroristilor. Adevarul este ca rapoartele ONU precum si inspectorii trimisi de Casa Alba nu au gasit nici o urma de arme nucleare. Ba mai rau, cei ce au dus arme de distrugere în masa în Irak au fost americanii, condamnand la moarte în maxim 20 de ani o populatie de peste 24 milioane de locuitori.

4. Se spune ca Sadam a fost un om rau, care-si omora apropiatii si care permitea fortelor politienesti ori militare sa tortureze si sa violeze persoanele interogate. Adevarul este ca nu stim de cata tortura sau violuri au avut nesansa cei interogati de catre fortele irakiene, dar stim ce au facut americanii în acea închisoare de care au vuit ziarele si televiziunile de pe tot globul, la ce lucruri îngrozitoare i-au supus ei pe irakieni.

despreharrypotter

septembrie 15, 2007 - Posted by | POLITICA, SANATATE

8 comentarii

 1. […] ci armele chimice. DA, in acest razboi, singurii care au folosit arme chimice au fost americanii. Am scris anterior despre folosirea armelor cu uraniu in Irak, arme care vor distruge lent dar sigur populatia din acea zona, precum si pe soldatii americani […]

  Pingback de AMERICANII - CEI DINTAI TERORISTI « un blogger SCEPTIK | septembrie 29, 2007

 2. […] NE OTRAVESC AMERICANII CU URANIU – PARTEA II Am scris mai demult aici despre cum ne otravesc americanii cu uraniu. Pe scurt, americanii folosesc arme nucleare, fara a […]

  Pingback de CUM NE OTRAVESC AMERICANII CU URANIU - PARTEA II « un blogger SCEPTIK | octombrie 19, 2007

 3. Cred ca e clar pentru toata lumea ca petrolul a fost pretextul invadarii Irakului. 11 septembrie a fost din vina lui Bush, un pacat ceva mai grav decat al lui Clinton.

  Comentariu de EcoMagazin | noiembrie 11, 2007

 4. Informatii socante si totusi americanii fac ce vor ei in continuare,nici o natiune nu se opune.

  Comentariu de lavinia | martie 23, 2008

 5. Las ca si Rusii sa fi fost in locul lor tot aia ar fi facut. Sau altii..

  Comentariu de sceptik | martie 23, 2008

 6. stii povestea spusa de doamana C. Rice cu ocazia atentatelor 9/11…. ca vor aduce neintarziat dovezi ale implicarii lui Osama si AL qaeda in treaba asta…

  neintarziat – o fi dupa alt fus orar – nici pana acum nu au prezentat nimic.

  dar au deschis 2 razboaie in zona islamica pe niste minciuni
  cine ii voteaza pe astia?!

  Comentariu de iulian | martie 24, 2008

 7. americanii astia fac ce vor ei

  Comentariu de WaTzaP | iunie 26, 2008

 8. Nu ma mai surprinde nimic. Am vizionat de curand cateva din discursurile presedintelui G.W.Bush tinute in fata Congresului american,acelea m-au socat.Aceste discursuri nu au fost transmise de nici o televiziune. Le-am gasit pe net : bilderberg flash. Practic declara razboi lumii intregi nu doar concetatenilor lui.

  Comentariu de astrid68 | septembrie 11, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: