un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

EVREII ISI PREGATESC TEMPLUL!

Institutul Templului a inceput pregatirile pentru constructia celui de al III-lea Templu de pe Muntele Moriah din Ierusalim (locul unde se afla the „Dome of the Rock” si moscheia Al-Aqsa) cu inaugurarea unui atelier care confectioneaza vesmintele preotesti.

Dar constructia celui de al III-lea Templu pare un vis cu implicatii politice de cosmar, din moment ce „Dome of the Rock” si moscheia Al-Aqsa este cea de-a 3 constructie sfanta a Islamului, care se afla pe Muntele Templului.

Rabbi Yehuda Glick, directorul Institutului Templu, crede ca musulmanii ii vor sprijini, atunci cand Templul este gata sa fie construit.

„Deja avem cativa musulmani care tin o legatura secreta cu noi” spune Glick.

Ani de cercetare sarguincioasa au fost necesari pentru a crea vesmintele preotesti in concordanta cu legea evreiasca.

„Templu nu este un mesaj [doar pentru] poporul evreu. Reuneste toata lumea in jurul unei singure case centrale de rugaciune. Toti profetii spun ca toate natiunile vor veni la Ierusalim si vor lua parte la cladire [Templu]” relateaza Glick.

De retinut mesajul din finalul reportajului „O singura natie mergand impreuna ca un singur om langa o singura inima, mesaj care este adresat nu numai poporului evreu ci intregii lumi.”

La constructia Templului contribuie si alte natiuni:O delegatie din West Papua doneaza o cantitate considerabila de aur pentru constructia Templului.

Preluat de la Moldova Noastra.Cititi si articolul din Gardianul.

martie 20, 2009 - Posted by | NEW-AGE, POLITICA, STIRI | , ,

3 comentarii

  1. Genial. Nu pot sa nu imi amintesc de Protocoalele Inteleptilor Sionului.

    Comentariu de Lalartu | martie 20, 2009

  2. Protocoale care apartin literaturii SF, fara suparare :P. Nu de alta, dar numai prostii sunt scrise in ele si nu ii cred atat de tampiti pe evrei sa fi scris asa ceva. Par ca literatura apocrifa vizavi de Scriptura (Evanghelia lui Iuda, Codul lui DaVinci si alte ineptii de genul).

    Comentariu de Dan | martie 22, 2009

  3. Se stie ca sunt false, dar nu se stie scopul pentru care au fost raspandite. Fara a spune ca ceea ce se stie nu este potrivit pentru a impanzi blogurile si a-i speria pe cei slabi de inger. Cat despre literatura apocrifa, faci o mare confuzie, care rezulta in parte si din inclinarea modernilor de a accepta doar ce este simplu si imposibil de interpretat. Codul lui Da Vinci este o hartoaga de 2 lei, nu literatura apocrifa. Literartura apocrifa este 80% amestec scripturistic cu simbolistica greaca si iudaica. Restul merita studiat. Eu ii cred pe evrei atat de tampiti incat sa fi scris protocoalele, dar in niciun caz nu ii vad stand deoparte cand acelea au decalansat un scandal mediatic.

    Comentariu de Lalartu | martie 24, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.