un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

STRUTII UMANOIZI, MUTATIA GENETICA A EREI NOASTRE

Recentele dezbateri despre biocipuri care au tinut prima pagina a ziarelor si au ridicat audientele televiziunilor in aceste vremuri (cu adevarat grele pentru ele, cand criza financiara – bau-bau-ul zilelor noastre – a determinat daca nu inchiderea, cel putin restructurarea unor mari ziare) au fost pentru multi „caldicei” un dus rece. Destui s-au trezit brusc in fata problemei care s-a dezbatut „pe la colturi” de ani buni: traim vremuri pre-apocaliptice. Pentru cei de buna credinta care s-au mai dumirit ce e cu apocalipsa asta li se pare normal sa cerceteze si sa aprofundeze subiectul. Altii, insa, au ales metoda strutului, cu deosebirea ca strutul, cand baga capul in pamant, nu bombane, in timp ce „strutii” umanoizi, da. Ii stiti si voi: sunt semnatarii articoleleor zeflemitoare la adresa Parintelui Iustin si cei care au ironizat (ironizeaza si vor ironiza) aceste demersuri pentru intarzierea legilor de tip big-brother. Naivitatea, slugarnicia, fatarnicia, sentimentalismul ieftin si argumentarile sofiste se impletesc de minune pentru a crea personalitatea, profilul psihologic al acestor struti umanoizi. Lipsa de atitudine, mai ales cand acestia sunt obligati (macar de profesie daca nu de constiinta) este direct proportionala cu muntele de grasime pe care si-l poarta tot timpul cu ei si care pentru acestia este cel mai pretios bun, singura implinire. Ei au replica la orice, argumentele tale nu-i indupleca pentru simplul motiv ca nu se sinchisesc sa le inteleaga. Ei STIU.

Dar acesti struti umanoizi au si pastori, pastori care pentru a-i tine mai din scurt, trag din cand in cand cu pistolul in sus, iar bietele animale repede baga capul in pamant de frica. Frica este fireasca in momentele cand esti incoltit, problema se pune insa: de ce sa stai sub stapanirea unui smenar care iti da de mancare (si aia plina de e-uri) doar pentru a-ti vine ouale?

Alex Jones si multi altii au aratat clar cum ca pentru a manipula turma (de struti) se pot face multe actiuni care sa bage frica in ei si sa-i faca sa creada ca este cineva care le vrea raul, iar ei, stapanii lumii, promit sa faca un tarc maaaaare, mare, mare, in care sa adune struti si sa aiba grija de ei ca nimic sa nu-i ameninte. Camere de luat vederi vor fi amplasate peste tot, ca nimeni sa nu-i talhareasca, mancarea va fi atent controlata, ca nimeni sa nu-i otraveasca. In schimb, strutii se angajeaza sa nu faca mai mult de un baby-strut/pe cuplu, pentru a nu strica productia de oua necesare pentru asigurarea „bunastarii obstesti” adica a bunastarii „protectorilor”.

Si strutii se bucura, nevazand viclenia baronilor si multi oameni vor suferi mutatii din om in strut umanoid. Pentru ca scopul pare nobil in sine, dar mai departe se ascut cutitele.

Ei, Prikoke, de ce nu pricepi?

DEZVINOVATIRE: ORICE ASEMENARE CU REALITATEA SI FAPTE REALE NU ESTE INTAMPLATOARE. SE ADMINISTREAZA IN DOZE BINE PORTIONATE, CATE UN DOCUMENTAR PE SAPTAMANA, NEAPARAT DUPA MASA, INSOTI DE RUGACIUNE, DE 3 ORI PE ZI. LA PRIMELE SEMNE DE IRITARE MARITI DOZA – ESTE PRAGUL PSIHOLOGIC PESTE CARE DACA TRECETI, VA VINDECATI. DACA APAR ALTE MANIFESTARI NEPLACUTE CONSULTATI DUHOVNICUL.

Publicitate

martie 15, 2009 - Posted by | ALANDALA, ATITUDINI, DUSI CU PLUTA, HAZ DE NECAZ, IT, MASONERIE, NEW-AGE, ORTODOXIE, POLITICA, SANATATE, STIRI | , , , , , , ,

28 comentarii

 1. Adevarat. Dar eu am preferat sa nu ma asociez cu nimeni. Sunt impotriva statului politienesc doar din cauza ca in Romania inca mai sunt milioane de oameni care vor sa-si traiasca viata in dreapta credinta in actiune. Dar cei care nu mai au niciun interes in lumea asta, cei pentru care totul este la fel? Pentru ei nicio lege big-brother nu are vreun efect. Chiar daca voi fi obsevat, nu vor avea nimic de vazut. Totusi merita sa ne opunem macar cat timp putem unor lucruri inevitabile. Desi crestin in gandire, am evoluat intr-o oarecare forma de fatalism specifica vremurilor din urma. Un lucru este oricum clar, tot ce vom face va fi inutil.

  Comentariu de Total Anormal | martie 15, 2009

 2. […] Sceptik: STRUTII UMANOIZI, MUTATIA GENETICA A EREI NOASTRE […]

  Pingback de Razboi întru Cuvânt » SISTEMUL LUCREAZA, SENATORII BAGA CAPUL IN NISIP (Noutati de seara 16 martie 2009) | martie 16, 2009

 3. Dar ce zici de ASTA?: http://info.po9t.com/content/o-scrisosre-de-la-un-politician-norvegian poate dupa ce ai vazut despre ce este vorba vei dori sa comentezi?!?

  Comentariu de babi | martie 19, 2009

 4. Am citit-o de mult si voi face niste adaosuri la Sistemul impotriva noastra, care va cuprinde si acest link. E usor sf-istica abordarea, cu planeta X, dar cred ca bazele subterane exista.

  Comentariu de sceptik | martie 19, 2009

 5. Draga Total Anormal,

  Te inteleg, sper sa fie o stare tranzitorie. Ceea ce spui tu nu este adevarat, insa. Faptul ca noi ne impotrivim raului, chiar daca ne pare ca nu are nici un efect (oricum baietii au ei grija sa oculteze rezultatele si daca ar avea), EL ARE UN EFECT ENORM. Din cauza ca ne opunem raului, facem ceea ce ne invata Dumnezeu si e datoria fiecaruia din noi sa respectam cuvintul Sau. O alta chestiune, in momentul cind spui nu, la nivel spiritual se creaza o energie enorma, care se transpune si in planul fizic. Concret, la Revolutie, oamenilor le era frica la inceput, dar dupa aceea eram parca intr-o transa, parca pluteam. Daca ne-ar fi impuscat cineva „nici nu am fi stiut”.

  Ceea ce tu traiesti, traiesc milioane de oameni si este rezultatul conditionarilor mentale care o fac elitele conducatoare. Este si normal, doar tu fiind asa, faci ce zic ei, nu comentezi, nu ripostezi, deci esti un cetatean DOCIL. ESTI CE VOR EI DE FAPT!
  Asa cum Isus Cristos, aparent parea ca face o fapta fara sens, pentru ca el stia ca o sa fie prins si omorit, aki vazut ce puteri a stirnit pe plan spiritual.

  Dumnezeu a instituit niste lagi imuabile, universale, gen actiune-reactiune, etc. Una din legile cele mai profunde este legea Moralitatii. Conform acesteia, daca o entitate, CARE NU ARE DREPTATEA DE PARTEA EI, dar este mai puternica in plan fizic o infringe pe o alta, entitate CARE ESTE JUSTIFICATA MORAL SI FIZIC SA SE APERE, razboiul fa fi cistigat de entitatea a doua, MORALA, chiar daca mai tirziu.

  De aceea faptele noastre, desi nu par a avea un rasunet prea mare, crede-ma ca cel putin in plan spiritual au. Pentru ca Adevarul si Dreptatea este de partea noastra si fiind chiar mieluti si cu piepturile goale, NOI II VOM INVINGE ALATURI CU DUMNEZEU!
  Vesnica Slava si Marirea Sa!

  Comentariu de Cutitul la Gat | martie 20, 2009

 6. Venirea Planetei X poate sa fie foarte probabila, unii afirma ca se vede deja pe cerul celor din emisfera sudica.

  Nu stiu daca toti stiu scenariu, asa ca vi-l spun aici:

  1. este un corp ceresc, cu o traictorie eliptica in jurul SISTEMULUI SOLAR
  2. Ciclul se repeta la cca 3000 ani (deci tot la 3000 ani trece pe linga sistemul nostru solar)
  3. In functie de pozitia pamintului, fata de acest corp ceresc, cind este la distanta cea mai mica de soare, sint efecte asupra Terei mai mari si mai mici; la ultima data Pamintul s-a aflat la cea mai mare distanta ; se pare ca acum va fi la cea mai redusa de Planeta X”ghinion de nesansa”
  4. Sint subintelese urmatoarele fenomene asupra noastra:
  – forta de atractie gravitationala, tip vectorial scalara, e aplicata ungiular pamintului, va produce pentru un moment (citeva ore) incetinirea „aproape completa” a rotatieti miezului pamintului si o deplasare a actualilor poli ai pamintului
  – scoarta va dori sa se roteasca inca, in virtutea inertiei,dar miezul pamintului (el are masa cea mai mare-FIER Topit, si forta gravitationala il influenteaza pe el) e oprit brusc! Se produce incretirea pamintului, anumite zone cliveaza sub ape, altele scufundate, se ridica deasupra apelor
  – Impactul imediat in primele 2..3 zile vor vi valuri TSUNAMI de inaltimi uriase 100-300 metri. Toate coastele vor fi invadate pe o adincime de 150 km, minimum
  – apele continentale se vor umfla si vor inunda local, chiar daca sint la inaltime (dealuri) pe principiul vaselor comunicante
  – efectul scoartei miscate vor produce cutremure intre 9 si 11 pe scara Richter
  – deja efectul gravitational, DISTURBA ACUM SCOARTA, vedeti vulcanii care erup recent, cind corpul va fi aproape se vor activa TOTI vulcanii din lume, mai ales Lantul de Foc, vulcanul Etna se va reactiva (dupa calculele mele asupra traiectoriei cenusei si a simularilor valului de fum, si in Romania se vor simti efectele, totusi noi fiind la 1200 de KM!)
  – perturbtaiile in cimpul magnetic si bio-magnetic vor produce somnolenta tuturor vietuitoarelor, vom cadea „ca Morti” intr-un somn profund
  – corpul ceresc este inconjurat de un nor de particule, mici asteroizi, etc, care vor lovi pamintul ca niste proiectile
  – aceste proiectile, intrind in atmosfera se aprind si intrind profund in scoarta terestra, vor faca ca gazele si hidrocarburile sa iasa la suprafata si sa se aprinda
  – natura substantelor aduse de norul corpului se presupune ca sint de natura toxica si vor contamina sursele de apa (acel pelin din Biblie)
  – pe termen indelungat, schimbarea polilor va conduce, pe linga efectul de agitare a apelor imediate apropierii, si topirea ACTUALELOR CALOTE GLACIARE, care la cca 5-12 luni dupa accea se vor topi, ridicind nivelul apelor peste tot cu aproape 300-400 metri (deci vor fi doua tipuri de inundatii, cea imediata data de dinamica apelor antrenata de miscarea scoartei si cea de-a doua, mai indelungata, prin topirea ghetii)
  – dupa care apa va ingheta la loc, in zona noilor: Pol Nord: BraziliaPol sud: India.Se stie exact si harta si ce mai ramine din lume si ce se va ridica pamint nou
  – Inghetarea va afecta, lunile ce vin, populatia (ce o mai fi ramas in zonele expuse acum, ca poli) care nu se]int pregatite pt -50 ..-60 grade celsius.

  Sint multe alte efecte, de mai „mica amploare cataclismica”, gen distrugerea ecosistemului, al faunei, nu va mai fi mincare, etc

  Se pare ca acest corp, „Distrugatorul” sau Nibiru sau Marduk sau RAHAB sau ORCUS sau ERIN sau UNI, nu va mai lasa prea multi oameni in viata, toate simularile arata, ordinul de citeva zeci de mii, 10 poate 20 mii. (si nu din rindurile celor din Bunkere, oricum ;-)> Vor scapa cei care random se afla in locuri numite Safe Zones sau Radiant Zones. Acestia vor fi mai putin afectati direct, cataclismic, dar vor fi afectati de foame, razmerite, crime, boli.
  Deci, matematic si probabilistic vorbind, cred ca pregatirea psihologica in fata mortii e binevenita!

  Ceea ce v-am prezentat sint chestiuni strict stiintifice (nu fabule, sau povesti). Sint certificate de nenumarate documente din antichitate, care din considerente „de protectia cetateanului” nu sint expuse de catre elite.

  Aceasta Planet X, are o semnificatie oculta profunda, care nu am nici timpul nici energia, sa o dezbat aici.

  PENTRU CA NE PASA! Dumnezeu sa ne ajute!
  CLG

  Comentariu de Cutitul la Gat | martie 20, 2009

 7. Frate, destul de rau profetesti :). Bucurosi le-om duce toate… Important e sa fim pregatiti pentru moarte, in orice ceas. E bine sa stie si cei care-si strang „comori” ca alearga degeaba…

  Comentariu de sceptik | martie 20, 2009

 8. Aaa, si era sa uit, CHESTIA CEA MAI TARE! Asta este motivul, apropierea corpului ceresc, ne influenteaza sistemul solar. Acest corp are un efect si asupra soarelui, care emite mai multa energie, ridicind temperatura globala a Pamintului.

  Temperatura pamintului ridicindu-se, se ridica temperatura marilor, iar BIOXIDUL DE CARBON, (care este dizolvat si care este intr-u echilbru chimic, modelat de o functie care arata concentratia gazului dizolvat functie de temperatura solutiei) se elibereaza in atmosfera. Asa produce crestere concentratiei de bioxid de carbon in atmosfera si nu Ursii polari, sau cangurii din Australia. Si toate aceste TAXE care se vor plati DIRECT BANCII MONDIALE, SINT CELE MAI MARI ESCROCHERII SI PROSTIRI PE FATA ALE OAMENILOR FACUTE DE ELITELE BANCARE. Ei avind toate studiile, au in mina lor toti cercetatorii, s-au gindit ca pot profita si de aceste fenomene naturale. Auziti voi, taxa pe flatulatie (partz), taxa pe de cite ori tragi apa la toaleta, taxa pe pui, taxa pe vita, taxa pe porc, taxa pe avion, taxa pe masina, taxa pe respiratie. Da vor calcula in functie de virsta, greutate, volum si o taxa pe respiratie. (taxa peFumarit – rings any bells?) In bataia lor de joc, au ajuns sa zica ca florile si copacii sint daunatori pt ca produc CO2 (uitind sa zica, in timpul zilei, produc oxigen prin fotosinteza), foamenii sint daunatori (de unde mai putini oameni-malthusianism-scoala eugenica Britanica-Hitler-Bertrand Rusell). Oamenii de stiinta onesti AU ARATAT PRIN ZECI SI SUTE DE STUDII CA TOTUL E O MINCIUNA SI O FACATURA si toti acesti oameni de stiinta sint banati la conferinte, congrese und sint lasati numai cei „corecti politic”. O coruptie si o conspiratie generala, SI NOI TREBUIE SA LUPTAM CU EA, IN PRIMUL RIND PRIN AFIRMAREA ADEVARULUI. Caci cine vede o ticalosia si nu ia atitudine impotriva ei, este la fel de vinovat ca faptuitorul in ochii Domnului.

  PENTRU CA NE PASA! Dumnezeu sa ne ajute!
  CLG

  Comentariu de Cutitul la Gat | martie 20, 2009

 9. 1 – daca planeta X se vede deja din emisfera sudica inseamna ca mai sunt cateva luni pana la „impact” ceea ce ma cam indoiesc

  2 – pelinul din Apocalipsa unii l-au interpretat drept explozia de la Cernobal, pentru ca la absint in ucraineana se zice Cernobal.

  3 – daca Planeta X ar fi acel absintos, inseamna ca „predictia” care spuna ca raman in viata numai cateva zeci de mii, e cam exagerata.

  4 – oricum vorbim numai de ipoteze, planeta X nu poate fi acceptata doar pe baza unor „documente”.

  5 – stie toata lumea, mai putin americanoi isi occidentalii spalati pe creier ca inclazirea globala este o minciuna. Paic ica sa nu faci mi mult de un copil ca dauneaza planetei. Fugi, ma.

  Comentariu de sceptik | martie 20, 2009

 10. Draga cutitul la gat,

  Acelasi total anormal sunt. Dar catusi de putin un cetatean docil. Am precizat deja ca absolut nimic din lumea asta nu ma mai intereseaza, mi-e egal daca traiesc sau mor. Ceea ce nu mai cunosc este entuziasmul. Nu imi pasa. Iar sa nu cautam semnele Apocalipsei in alta parte decat in lumea noastra. Nicio „profetie” venita din mediile stiintifice nu ma misca. E destul de potrivit sa iei drept postulat ca stiinta e mai mult decat inutila in vremurile din urma. Ca Eschatonul e vizibil si in alta parte decat in Biblie vedem din cartile traditionalistilor (Guenon, Evola, Schuon).
  Plus, sa nu ne consideram noi singurii iluminati si restul spalati pe creier. Este si o marunta dovada de ipocrizie. Iar daca voi prinde sfarsitul timpului, voi lupta atunci cand imi va aparea cu claritate. Este o idee proasta sa insiri vorbe goale la adapostul unei opinii crestine. Consider ca doar o atitudine veninoasa poate avea un sens. Nu a venit inca timpul pentru lupta, este inca momentul ideilor, chiar daca parintele Iustin nu este de acord.
  Plus, nu consider ca este o atitudine crestina sa lupti cu aceleasi arme ale dusmanului. Reorica goala. Un crestin adevarat se exprima paradoxal, nu logic si cu dovezi, in ceea ce priveste lucrurile despre care altii nu spun decat vorbe goale. Mistica este incompatibila cu discursul rationalist, ori cu cel zvonaci.

  Comentariu de Lalartu | martie 20, 2009

 11. Draga Lalartu,

  Si oamenii de stiinta au dovedit existenta lui Dumnezeu, prin dovezi stiintifice. Un fel de teorie UNIFICATA.,Asta, pentru cei care nu stiau deja, sau isi justificau ca nu cred, din cauza ca nu e demnstrat stiintific.

  Ideea ca existenta noastra nu are sens fara Dumnezeu (teoria mea personala)
  Nu vreau sa te plictisesc cu prostii stiintifice, puteam sa-ti dau linkuri, dar este mai important ce ai in suflet!

  Dumnezeu sa fie cu noi!
  CLG

  Comentariu de Cutitul la gat | martie 21, 2009

 12. Draga CLG,
  In afara de argumentele medievale ale Sf. Thoma, arumentul ontologic al lui Anselm (nu sunt convins daca l-au sanctificat si pe el) si alte chestii ce nu tin de stiinta pozitiva a vremurilor noastre, nu mai cunosc decat argumentul formal-logic al lui Godel (in fond si el prea departat de stiinta). Sper ca dovezile stiintifice la care te referi nu sunt parerile si convingerile personale ale savantilor, treaba lor. Simplul fapt ca stiinta nu poate trece de marginile lumii inteligibile face o afirmatie ca a ta imposibila. De fapt, orice ar zice acestia nu poate intrece rationamentul cauzal regresiv al lui Aristotel din Metafizica, cu dezvoltarile sale scolastice ulterioare.
  Iata alt semn al ignorantei din vremurile din urma, sa crezi ca o stiinta mult prea inglodata in vartejul nimicurilor lumii poate ajunge, prin ea insasi, la Dumnezeu.
  Adevarat ce spui, important e ceai in suflet.

  Comentariu de Lalartu | martie 21, 2009

 13. Discutie… teologica dintre doi libercugetatori… 🙂

  Comentariu de sceptik | martie 21, 2009

 14. Mai sint cautari stiintifice a lui Dumnezeu, de la Aristotel si Sf. Anselm, incoacee.

  Chestia este ca sint profund ecranate, banate, luate in deridere, etc. cind acst subiect ar trebui sa fie NO.1 in toata activitatea si existenta noastra.

  Citeste aici, mie mi s-a parut interesenat punctul de vedere al creatorului teoriei TOTALIZM-ului:

  http://www.totalizm.pl/god.htm

  Sper sa vi se pare si voua, nu vreau insa sa va stresez cu prostii, nu am vrut sa fac nici pe desteptul, cu Planeta X. M-am preocupat de subiect si m-am gindit ca e „probabil”, mai ales daca cineva crede ce scrie in Biblie ca mine.

  Eu nu vreau sa dovedesc nimanui ca Dumnezeu exista, EU STIU CA EXISTA, IL SIMT CU MINE CITEODATA, A FOST CU MINE IN MOMENTE DE VIATA SI DE MOARTE, etc. De aceea eu il marturisesc pe Dumnezeu, il consider intreaga Trinitate Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Sfintul Duh, stiu ca el ne ajuta, ca el ne iubeste enorm, dovada faptului ca Dumnezeu Tatal s-a gindit sa-l trimita pe Fiul sa se incarneze, sa fie batjocorit si sa fie omorit, El care este FARA DE PACAT, Dumnezeu Fiul si-a asumat liber si de buna voie sa PREZINTE CLAR, FARA NICI UN DUBIU, CUVINTUL LUI DUMNEZEU, stia ca va muri SI A ACCEPTAT ACEASTA DIN DRAGOSTE PENTRU OAMENI.
  Sa stii ca ma tot gindesc la asta, tot timpul. Cine si-ar da mortii, copilasul lui? Cine si-ar da DE BUNAVOIE si NU SILIT, nu numai pentru FAMILIE (evident), PRIETENI, dar mai ales pentru DUSMANI? Eu ma tot gindesc la asta si nu imi da pace. PAI ACEASTA DRAGOSTE NU ESTE EXISTENTA IN LUME LA OAMENI, nu este UMANA. Dar, partea stiintifica este adevarata, dar ar trebui sa studieze fenomenele stiind ca totul e o manifestare a DIVINULUI. Daca am fost prea pretentios, imi cer scuze, sint nimeni si nimic. Daca ma uit la Dumnezeu si stiind ca noi, pe undeva ar trebui sa fim ca EL, si ma uit la mine, atunci ma inspaimint. Atunci imi dau seama ca sint nimeni si nimic!

  Dragilor, nu vreau sa va mai bizii pe aici pe blog, sint stresat de chestia cu FMI, am simtit imbold sufletesc sa fac ceva, sa-l sustinem pe ce cu petitia, sa-i trezim pe ceilalti. Nu vroiam sa ma ocu de lucrurile astea im post, m-am agitat, m-am enervat, nu e bine. Dar nu pot sa mai stau o secunda fara sa fac

  Daca va intereseaza, daca vreti sa spuneti la altii dragilor,

  Aici sint documentele in Romaneste:
  http://www.1989.9f.com/

  Si aici in Engleza:
  http://petitie-anti-fmi.9f.com/

  Numai bine, Dumnezeu sa fie cu noi!
  CLG

  Comentariu de Cutitul la gat | martie 22, 2009

 15. Bun si de ce nu faci si un index.html la site-urile alea ? 🙂

  Comentariu de sceptik | martie 22, 2009

 16. Interesanta abordarea, dar mai degraba periculoasa, cred eu, pentru ca asemanarile nu sunt totale.
  „God is the gigantic, self-aware, thinking, and intelligent program”. Eu zic ca doar de aici am putea sesiza cateva inadvertente cu gandirea crestina. Un program de felul acela este o gandire sistematica, bazata pe categorii si functionand pe baza unui set imens, dar finit de operatii. Cred ca este evident de ce nu prea mi-ar conveni o asemenea explicatie. Alt pericol, inrudit, este ca il introduce pe Dumnezeu in univers, ceea ce miroase a panteism, lasand la o parte vraja cu antimateria, care, in esenta, este tot ceva existent, deci creat, caci altfel nu s-ar mai vorbi despre ea.
  Totusi este interesanta abordarea, un clar exemplu al debusolarii vremurilor din urma.
  Iar petitia cu FMI chiar o s-o semnez.

  Comentariu de Lalartu | martie 22, 2009

 17. Este undeva formularul HTML al petitiei?

  Comentariu de Lalartu | martie 22, 2009

 18. Voi va urmariti unul pe altul? Ca eu am pierdut sirul…. 🙂

  Comentariu de sceptik | martie 22, 2009

 19. Prea complicat scenariul, exista ceva mult mai practic si eficient mai ales ca se stie ca povestea cu strutul care isi ascunde capul in nisip e o metafora, dialogul dintre struti si vanatorii de struti n-a functionat niciodat iar in realitatea fug cat ii tin picioarele.
  Si au picioare bune. 🙂

  Exista insa reteta veche de cand lumea, cea a vanatorii cu haitasi.

  Deoarece vanatorii nu pot incercui tot terenul de vanatoare, se angajeaza cei care se cheama haitasi.
  Care n-au arme dar fac foarte mult zgomot.

  Uneori chiar si unii struti, chiar si dintre cei mai destoinici pot fi pacaliti sa ajute haitasii.

  Asa ca turma in deruta, incurajata de membrii sai destoinici care ii avertizeaza de pericolul iminent, alearga in directia exact opusa unde in liniste, ii asteapta vanatorii.

  Finalul e clasic si mai ales previzibil.

  Comentariu de Alin | martie 27, 2009

 20. Tu esti un fel de Gica-contra sau ce ? 🙂

  Comentariu de sceptik | martie 27, 2009

 21. Sa zicem ca ofer perspective alternative 🙂

  Comentariu de Alin | martie 27, 2009

 22. Pai asa a inceput totul, cand dracul i-a oferit Evei o … alternativa 🙂

  Comentariu de sceptik | martie 27, 2009

 23. Da, dar si Hristos a oferit una.
  Deci nu alternativa in sine e problema.

  Comentariu de Alin | martie 28, 2009

 24. Alin, tu ai citit Noul Testament ?

  Comentariu de sceptik | martie 29, 2009

 25. Da.
  Dar ce facem, transformam topicul in chat?

  Comentariu de Alin | martie 29, 2009

 26. Nu…

  Dar cred ca nu ti-ai insusit duhul NT. Mai citeste-l… De mai multe ori chiar. As putea lesne sustine afirmatiile cu citate din NT, dar e si tarziu si n-am timp sa port discutii pe termen lung :). Fiecare intelege ce poate…

  Comentariu de sceptik | martie 30, 2009

 27. Melodia asta cu „nu ti-ai insusit duhul NT” o cunosc din discutiile cu protestantii. Doar ca era altfel exprimata 🙂

  Daca ar fi si argumentata, poate as percepe-o altfel.
  Cand/daca ai sa ai timp..

  Comentariu de Alin | martie 30, 2009

 28. … si chef.. 🙂

  Comentariu de sceptik | martie 30, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: