un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

O IPOTEZA PLAUZIBILA

O ipoteza a unui cititor cu privire la destinatia armelor furate recent din depozitul militar:

Anuntul pe care il fac este foarte IMPORTANT; ieri am aflat din presa si astazi am inteles ca s-a “zvonit” si la radio ca s-au furat ARME dintr-un depozit din Romania. In cadrul anuntului se spunea ca deja lipseste si o cantitate importanta de munitie de diferite tipuri. Acest anunt nu este deloc intamplator in contextul in care ne aflam. Stim cu totii ca in America cand a fost vorba sa se instaureze un regim de control foarte bine pus la punct s-a invocat atentatul de pe 11 septembrie. Acum la noi, oamenii tocmai incep sa se trezeasca si sa vada cine ii conduce atat din punct de vedere politic, cat si religios. Si aceasta “disparitie” a unei cantitati importante de arme este sigur in legatura cu eventualele “masuri de securitate” care deja au fost luate: s-a declarat alerta de GRADUL I. Trebuie sa intelegem ca aceste miscari diversioniste, menite sa “imprastie” atentia oamenilor si s-o distraga de la adevarata problema a MICRO-CIPURILOR, vor fi cu siguranta in crestere, pentru a slabi forta de reactie si pentru a o imprastia in diferite zone de interes. Totodata, trebuie sa intelegem faptul ca MASONERIA se afla la baza acestor actiuni VICLENE prin care poporul ROMAN este inselat pas cu pas prin tot felul de “masuri” adoptate, gen “instaurarea gripei aviare”, introducerea prin decret parlamentar(!) a sarii iodate in alimentatia romanului, fie ca vrea, fie ca nu vrea, inocularea vaccinurilor ucigase la fetitele din Romania etc. Cum se explica faptul ca au disparut atatea arme in contextul in care pana si in unele universitati din Romania si in unele camine studentesti s-au instalat CAMERE de LUAT VEDERI??? Cu atat mai mult, intr-un depozit de armament, trebuia sa fie asigurata o SECURITATE MAXIMA… Lupta trebuie sa fie, cel putin din partea noastra, a ROMANILOR CRESTINI ORTODOCSI, PE FATA, caci se pare ca guvernul Romaniei, parlamentul, mass-media si Patriarhia lupta VICLEAN. Pai cum se poate ca in cazul “gripei aviare” sa vuiasca efectiv de zeci de ori pe zi radiourile si TV.-ul si in cazul MULT mai GRAV al MICRO-CIPURILOR sa asistam la o PENIBILA TACERE, prin care, de fapt, avem deja un RASPUNS: ca majoritatea celor care sunt “in fruntea” ROMANIEI, fie ca este vorba despre politica, fie ca este vorba despre religie, sunt deja “vanduti” banului si intereselor de o cu totul alta natura, fata de interesele DUMNEZEIRII de a SALVA ce se mai poate salva in ROMANIA.

ianuarie 31, 2009 - Posted by | ATITUDINI, MASONERIE, POLITICA, STIRI | , , ,

10 comentarii

 1. Sunt de acord ca trebuie luptat pe fata pentru ortodoxie.
  As dori sa ne unim fortele .

  Comentariu de Corneliu | ianuarie 31, 2009

 2. Bine sesizat faptul ca video camerele sunt instalate pana si in caminele de studenti si nu sunt de exemplu intr-un depozit cu armamente.

  Se doreste panica. Observ ca acum se vorbeste mult despre cip-uri si nu se mai vorbeste despre educatia sexuala in scoli. Vad ce planuri pe ordinea de zi are noul conducator in America si stim cu totii ca ai nostri politicieni sunt foarte dornici de a fi supusi.

  Bucuria mea sufleteasc e sa vad ca mai sunt multi tineri luptatori.

  Doamne ajuta

  Comentariu de Ina | ianuarie 31, 2009

 3. SILVIU PRIGOANA recunoaste ca este MASON, ataca crestinismul si promoveaza cipurile

  Trebuie sa precizam ca nu este singurul politician PDL ce promoveaza “utilitatea si necesitatea” microcipurilor, Theodor Stolojan facand acelasi lucru la Antena 1.

  Sa ne aducem aminte ca Sorin Frunzaverde, un alt mason din PDL, iesise la rampa inaintea alegerii Patriarhului pentru a spune raspicat:
  „Fac parte din acesta adunare din 1998, sunt membru cu drept de vot, iar urmatorul Patriarh va fi Daniel, Mitropolitul Moldovei.”
  Era vorba despre Adunarea Nationala Bicericeasca, imbacsita (ca si politicul) de masoni, precum celebrul personaj academician Constantin Bălăceanu-Stolnici.
  Sunt voci din ce in ce mai multe ce declara ca si in Adunarea Eparhiala a Sfintei Arhiepiscopii a Bucurestiului erau puzderie de astfel de zidari ai GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Prin urmare sa nu ne miram de reactiile Patriarhiei in problema noilor pasapoarte. Cum sa nu ne miram de inclinatia multor ierarhi spre ecumenism, despre care marele teolog Dumitru Staniloae spunea ca este produsul masoneriei. Cititi va rog si articolul:

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/21/dumitru-staniloae-%e2%80%9e-ecumenismul-este-produsul-masoneriei-%e2%80%9e-mari-duhovnici-romani-despre-ecumenism-%e2%80%93-video-analiza-fenomenului/

  Observam din ce in ce mai des in mass-media tupeul cu care pe fata a inceput sa se promoveze „valorile” masoneriei. Cititi va rog si articolul:

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-26/604558/Oreste-%2C-Pavel-Corut-%2C-B1tv-%3A-Elogiu-masoneriei-%2C-new-age-si-Noii-Ordini-Mondiale.html

  Revenind la Prigoana, veti sesiza in filmulet ca se declara crestin-ortodox. Doar cu numele desigur, caci la momentul adevarului si-a dat arama pe fata atacand acerb ortodoxia si acuzand-o ca doreste instaurarea unei noi inchizitii, care inchizitie o omorat la vremea ei oameni de stiinta, etc., etc., etc. (tot tacamul celor de-l urasca pe Iisus). Sa ne amintim ca tot el a promovat Zeitgeist pe OTV si B1tv, specificand la acel moment ca nu a dat si partea 1 a documentarului (cea cu atacul anti-crestin) deoarece Romania nu este inca pregatita s-o vizioneze …

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/31/silviu-prigoana-recunoaste-ca-este-mason-ataca-crestinismul-si-promoveaza-cipurile-%e2%80%93-video/

  Comentariu de saccsiv | ianuarie 31, 2009

 4. is multi’razboinici de net”care habar nau ce vorbesc.@corneliu,lupta-i pierduta inainte de-a incepe in lumea asta si in situatia actuala.mai multa credinta si sa devenim mai buni asta-i solutia

  Comentariu de kosk | ianuarie 31, 2009

 5. Mie mi se pare ca diversiunea asta este pentru un control strict al armelor, din ce declara ministru de interne. Vezi Doamne, daca vrea cineva sa-l impuste pe imparatul, are nevoie de pistol cu autorizatie. Sau daca cineva nu are pistol, nu va mai face o talharie cu un cutit.

  @saccsiv
  Referitor la jigodia asta de Prigoana, are tupeul sa spuna ca e crestin ortodox, cand el slujeste lui Satan. Apare pe sticla tocmai pentru ca inainte de a se recunoaste mason, si-a facut o publicitate acerba, facand pe justitiarul roman, si lumea inca il baga in seama. Acestia au intrat in consiliile bisericesti incet incet,dupa revolutie, in calitate de sponsori si „binefacatori”, iar acum controleaza cam tot ce se poate controla. Singurele locuri unde nu prea pot intra sunt manastirile si schiturile.

  Comentariu de Ion de la Chiuiesti | ianuarie 31, 2009

 6. KOSK, subscriu intru totul

  Comentariu de sceptik | ianuarie 31, 2009

 7. Cum se poate sa se fi furat armele celea? O fost regizata treaba… Nu-i clar ?

  Comentariu de sceptik | ianuarie 31, 2009

 8. o mica rectificare:am zis in situatia actuala,in viitor numai ďumnezeu stie…

  Comentariu de kosk | ianuarie 31, 2009

 9. @kosk si sceptik:

  Sper ca nu propuneti resemnarea. Lupta voastra va fi scrisa undeva, acolo, in Cartea Vietii, nu crezi?

  Comentariu de Ion de la Chiuiesti | ianuarie 31, 2009

 10. Nu resemnarea, dar n-as vrea ca luptandu-ne cu morile de vant sa pierdem lupta cu propriul razboi, interior. Ele trebuie sa mearga in paralalel, mai mult cel interior, ca prin el il putem scapa si pe cel exterior. Trebuie sa fim constienti ca Taina Faradelegii trebuie sa se implineasca, noi avem datoria sa marturisim…

  cu bine

  Comentariu de sceptik | ianuarie 31, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: