un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

AU VOPSIT TRANDAFIRII!!

Acum cateva luni publicam un articol pe acest blog despre cresterea artificiala a pretului petrolului. Atunci ajunsese la 150 de dolari pe baril si se anticipa un pret de 200 de dolari pentru inceputul lui 2009. La un pret de 300 de dolari, adica dublul celui din vara trecuta, analistii preconizau un shutdown economic, cu grave consecinte asupra intregii lumi. Dar iata ca lucrurile au luat o turnura neasteptata. Speculatiile privind cresterea sustinuta a petrolului s-au transformat in speculatii privind scaderea ingrijoratore a acestuia. De la „ce vom face daca va creste pretul” am ajuns acum la „ce vom face daca va scadea pretul”, adica de la o extrema la alta. Unii ma pot acuza ca seman panica printre voi, ca sunt un speculant care vrea doar sa atraga vizitatori. Sa ma judece, n-au decat, grijile mele sunt intemeiate. Pentru ca pretul petrolului influenteaza in acelasi sens viata noastra, fie ca e in urcare fie ca e in scadere. Consecintele sunt, fara doar si poate, aceleasi: haos social, control mai drastic al populatiei, masuri draconice pentru restabilirea linistei si ordinii, teama de atentate teroriste, s.a.m.d..

Sa vedem care este impactul scaderii pretului la petrol asupra tarilor arabe.

Conform Fondului Monetar International, scaderea cu fiecare dolar a pretului va provoca pierderi de 3,5 miliarde $ Arabiei Saudite, 300 milioane $ Qatarului, 1 miliard $ Emiratelor Arabe si 960 milioane $ Kuweitului. Unele tari afectate de scaderea pretului vor suporta bine, pentru inceput, acest minus, mai ales cele enumerate mai sus. Insa pentru altele ca Iran sau Irak, impactul asupra economiei va fi imens, ele traind practic de pe urma exportului de petrol. Unii politicieni arabi considera ca avem de-a face cu o fluctuatie normala a pretului si ca acesta isi va reveni odata ce se va stabilizia situatia pe plan mondial.

De cealalta parte, in lumea „civilizata”, mai ales la americani, exista teama ca dolarul se va prabusi si mai mult si ca se va infaptui Uniunea Nord Americana, asa cum spune si Alex Jones in ENDGAME, o uniune de tip sovietic cu o mentalitate si abordare totalitarista. Cu alte cuvinte, pe langa vocile unor state precum Franta sau China care au batut cu pumnul in masa cerand o moneda unica mondiala, infaptuirea unei Uniuni Nord Americane (Canada, SUA si Mexic) ar reprezenta un pas in aceasta directie, avand in vedere ca exista deja o Uniune Europeana, cu propria moneda. Dolarul prabusindu-se total, cum este pe cale sa se intample, va trebui emisa o alta moneda in noul context al noii Uniuni Nord-Americane. Oricum, SUA au anuntat oficial de mai multa vreme ca se pregatesc pentru innabusirea unor „revolte populare”, iar tehnologia de care dispun le permite sa te urmareasca si sa te vaneze in cele mai retrase cotloane. Cei care inca n-au plecat din State sau din Vestul Europei sunt pe cale de-a lua o mare teapa! Legea martiala, Starea de urgenta, sunt la un pas de-a fi aplicate, iar cand se va intampla aceasta, bietii de ei, vor fi prinsi ca intr-un borcan… Nu ca la noi lucrurile ar fi mai pe roz, dar in Vest, trandafirii sunt de mult timp vopsiti artificial pentru a nu se vedea ca de fapt… au palit.

Guvernul Mondial prinde contur pe zi ce trece, iar dusmanii directi ai lui suntem noi, oamenii de rand. Ne pun mercur in vaccine, ne otravesc mancarea si aerul, ne invata sa gandim „liber”, si sa ne comportam „fara prejudecati”, dar se multumesc cu asta? Nu! Vor sa ne controleze 100%. Sa ne pecetluiasca si sa ne trateze precum niste dobitoace. De aceea, fie ca avem de-a face cu o crestere exagerata a petrolului, fie ca avem de-a face cu o scadere drastica a lui, situatia duce la acelasi rezultat. Bineinteles ca fenomenul este mult mai amplu si ca sunt multe de zis. Nu aduc nici o stire de ultima ora ci vin doar cu un avertisment: pregatiti-va pentru ce-i mai rau. Deprinderea unor procese in agricultura cred ca ar fi tuturor de folos. Iar rugaciunea nu trebuie sa lipseasca de pe buzele tuturor, pentru ca sistemul mondial este un sistem antihristic, in fata caruia nu poti lupta decat crestineste.

decembrie 7, 2008 - Posted by | ATITUDINI, MASONERIE, NEW-AGE, OCULTISM, POLITICA, SANATATE, STIRI | , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: