un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

DEMERS PENTRU GRATIEREA TANACU

Un grup de persoane au initiat o actiune pentru sustinerea gratierii Parintelui Daniel Corogeanu si a maonahiilor de la Tanacu. Formularul (in format .doc) poate fi luat de la AlterMedia si trebuie trimis prin posta.

Ma abtin de la alte comentarii neortodoxe ce s-ar plia foarte bine pe profilul sistemului sanitar romanesc, a carui victima a fost si sora Irina. Aruncata-n strada ca pe-un starv de catre autoritatile medicale, aceasta a fost dusa de fratele ei la Manastirea Tanacu pentru a i se citi niste rugaciuni. Ultima speranta a lor era la Dumnezeu. Din cauza ca isi rupea carnea de pe ea cu unghiile, macutele au fost silite s-o imobilizeze pe-o lavita. Presa amatoare de subiecte fierbinti au preluat stirea si au denaturat-o, inducand opinia publica in eroare.

Prinse la mijloc intre rugamintile ei si ale fratelui ei – pe de o parte – si pe de alta lovindu-se de nesimtirea criminala a cadrelor medicale (adevarattii criminali, care ar trebui sa stea dupa gratii) maicile de la Tanacu au cedat si au primit-o pe bolnava in manastirea lor.

Decesul Irinei n-a fost provocat de „rastignirea pe cruce” asa cum au sustinut ziarele, nici de „infometarea voita”. Irina este in primul rand o victima a sistemului sanitar romanesc, infect, si putred de sus pana jos.

Mergeti in spitalele romanesti sa vedeti cum colcaie gandacii, sa vedeti cum inteleg unii medici sa-si faca datoria.

Parintele Daniel si maicile de la Tanacu au fost tapi ispasitori. Neavand influenta politica, nefacand parte din nici un partid, din contra criticand sistemul demonic european, ecumenismul si masoneria, acestia au fost cea mai buna „momeala” pentru discreditarea Bisericii si a monahismului. Va indemn, asadar, sa sprijinit acest demers de gratiere, intrucat nu monahismul i-a fost fatal Irinei ci doza de adrenalina de cateva ori mai mare administrata de personalul (in)calificat de la Vaslui.

Inca o data, politrucienii nostri au maturat mizeria si au ascuns-o sub pres!

FACETI CEVA CU SISTEMUL SANITAR, manca-v-ar plosnitele, purechii si paduchii!!

octombrie 14, 2008 - Posted by | ATITUDINI, DIN TEMNITE, MASONERIE, NEW-AGE, OCULTISM, ORTODOXIE, POLITICA, SANATATE, STIRI | , , , , , ,

8 comentarii

 1. […] Demers Pentru Gratierea Tanacu […]

  Pingback de blogul lui laurentiu dumitru » Blog Archive » Linkurile zilei, 15.10.08 | octombrie 15, 2008

 2. In sfarsit, un demers exceptional. Acesti oameni care au fost parasiti de conducatorii bisericii si lasati in voia instrumentelor satanice, trebuie sa vada ca au alaturi oameni care ii sprijina si care sunt convinsi de nevinovatia lor. Iar celor ce au intepat inima Irinei sa faca bine sa se predea, sa nu ajunga mania Domnului asupra lor. Sa dea Dumnezeu gand bun lui Basescu!

  Comentariu de Ioan | octombrie 16, 2008

 3. Situatia Tanacu seamana cu a celor din inchisorile comuniste. Vazuti ca extremisti, criminali, nationalisti-deci „rai” pt societatea de atunci-, tulburatori ai linistii publice si ai oranduirii socialiste, fascisti, antidemocrati, detinutii de atunci vor sfarsi in temnite pt aceste „pacate”. Iata ca aceste „pacate” au devenit virtuti si in fata lui Dumnezeu ei sunt sfinti cu moste – chiar intregi! Pr Ilie Lacatusu a fost legionar si un mare nationalist luptator contra comunismului – si fac minuni (s-au vindecat bolnavi de cancer in ultima faza mergand la moastele sfintilor de la Aiud; vrajitoarele urla cand aud numele „Aiud” – ce vreti mai mult??).
  Asa ca nu m-as mira ca par Daniel de la Tanacu sa ajunga un sfant iar denigratorii lui sa ramana de rusinea lumii intregi, fie ei ierarhi care l-au „infundat” in puscarie.
  Chiar daca nu e acum, par. Daniel calca pe urmele sfintilor marturisitori. Sa-i ajute Dumnezeu pana la capat, si noua!
  Doamne ajuta.

  Comentariu de Fabian | octombrie 16, 2008

 4. Predica IPS Teofan, cu ocazia hramului Sfintei Preacuvioase Parascheva – Iasi, 14 oct 2008 http://apologeticum.wordpress.com/2008/10/15/predica-ips-teofan-14-oct-2008/

  Comentariu de Apologeticum >> Predica IPS Teofan, cu ocazia hramului Sfintei Preacuvioase Parascheva - Iasi, 14 oct 2008 | octombrie 16, 2008

 5. Sarmana Irina se dadea cu capu’ de toti peretii si incerca sa-si scoata ochii… Daca era la spital o legau de pat si puneau si furtunul de apa pe ea. Acolo e… legal asa ceva, daca maicutele au luat aceeasi decizie, sa o lege tocmai ca sa o protejeze pentru ca se autoaccidenta, nu mai e legal, e „primitivism” si „Ev mediu”. Ca asa stie presa de la noi sa lucreze „deontologic”, niste cercopiteci manjiti cu euro pana peste cap. Ce sa mai… Poate da Dumnezeu si iese adevarul la lumina!

  Comentariu de dan zub | octombrie 17, 2008

 6. Nu stiu ce alt adevar ar mai putea iesi la lumina: faptul ca Irina a murit din cauza dozei de cateva ori mai mari de adrenalina a fost confirmat de rapoarte medicale independente, citate si de o parte a presei. Problema este ca asa merge sistemul. Cel putin la noi. Sau poate ar trebui sa spun mai ales la noi?

  Comentariu de sceptik | octombrie 18, 2008

 7. Inaintea tuturor argumentelor stalcite si schimonosite de marea majoritate a presei (care nici macar deosebirea dintre „sora” si „maica de manastire” nu o sesiza),sta darza si fara putinta de rastalmacire,marturisirea Domnului Doctor Pavel Chirila!
  Insa cine ia in seama astazi valoarea adevarului?

  Comentariu de ioana lazar | noiembrie 4, 2008

 8. Parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu stau inchisi pe nedrept in inchisoare si indura zilnic umilinte de tot felul. Sa nu-i uitam! Daca sunteti de acord cu gratierea lor, va rog, semnati si petitia on line la adresa:
  http://www.petitieonline.ro/petitie-p56172047.html
  Sa nu uitam ca Dumnezeu este cu noi!
  Doamne ajuta!!

  Comentariu de Mihaela | februarie 1, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: