un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

ANTIHRISTUL E ROMAN!?

Traim intr-o tarisoara mica dar asta nu ne impiedica sa fim in centrul atentiei, nu? 🙂 Fie ca vorbim de pataniile cu muncitorii romani din afara (presa straina mai si exagereaza), fie ca vorbim de evenimente sportive, fie stiintifice (Romania a contribuit la experimentul Geneva) suntem mai mereu pe tabloide. Ca sa nu mai vorbim ca descoperirile arheologice au dovedit ca pe teritoriul tarii noastre a existat daca nu cea mai veche, atunci una dintre cele mai vechi civilizatii.

Mai nou, niste americani dusi cu pluta cred ca suntem tara din care se va naste… Antihristul :). Va declansa aceasta idee un val de ura din partea fratilor crestini din America? Cu siguranta nu, de vreme ce nu crede nimeni aceasta teorie insa iata inca un motiv pentru a fi mediatizati.

Daca s-a zis la un moment dat ca Bush ar fi fost ruda cu Vlad Dracul, acum circul varianta conform careia McCain ar fi avut un strabunic roman, cu numele de Mihai. Nume traditional nu ? :). Ei bine, unii dintre „cercetatorii” Bibliei face niste presupuneri „fundamentate scripturistic” – chipurile – din care reiese ca Antihristul, indiferent ca e McCain sau nu, va proveni din Romania. Tadadadam! Pun pariu ca asta e-o stire de ultima ora! Desigur, asa cum spunea chiar cineva de pe la ei, teoria aceasta este in aer. Rau de tot. Dar, m-am gandit sa v-o impartasesc ca amuzament.

Se pare ca efectiv nu putem sta departe de presa occidentala. Sau ea de noi? Suntem o tara care fascinam. Pe unii cu spiritualitatea si cultura, pe altii cu… ignoranta si povestile SF.

Oricum, la cum inteleg unii ierarhi sa se achite de sarcini, in frunte cu PF-ul care boleste cronic de cultul personalitatii, n-ar fi exclus ca varianta americana sa se concretizeze. Mai stii?

Linkuri „demne” de urmat (in engleza), in urma carora am scris aceste randuri:

Nicolae Carpathia – Antihrist din Romania

John McCain and the Antichrist

Barack Obama: Antichrist?

octombrie 5, 2008 - Posted by | ALANDALA, ATITUDINI, DUSI CU PLUTA, ECUMENISM, HAZ DE NECAZ, ISTORIE, MASONERIE, NEW-AGE, OCULTISM, ORTODOXIE, POLITICA, STIRI | , , , ,

7 comentarii

 1. left behind, indeed

  Comentariu de Diana | octombrie 5, 2008

 2. porcarii…sincer!

  Comentariu de zippo | octombrie 6, 2008

 3. Dacia noastră nemuritoare îi fascinează …o ho, ho … şi încă cum, mai ales că zicese că suntem Pământ Ales, Sfânt, Sacru ! Ideea e că pe la noi mai degrabă fi-va Mesia, la ei, cameleonii , sunt mii de diavoli atârnaţi pe creierele creţe … i-auzi, să zică aşa orori despre ţara noastră, mitocanii !
  Despre BOR … cel mai bine a ” văzut ” părintele Arsenie Boca, mereu a spus că primejdia cea mai mare fi-va din păcate din interiorul Bisericii, cu tristeşe spunea, dar tot Sfântul a mai spus şi că prin unitate în credinţă vom putea izbândi, şi să ne întoarcem la Dumnezeu, căci el ne va ajuta şi mai mult ..
  respecte,
  Sibilla

  Comentariu de sfinx667 | octombrie 6, 2008

 4. Te pomenesti ca o fi din cartier la mine, din Hipodrom??:))

  Comentariu de dan zub | octombrie 7, 2008

 5. Dane, nu se stie sigur locatia din interiorul tarii, dar sigur va fi din spatiul carpato-danubiano-pontic. Toate dovezile indica acest loc :)). Cred ca acum suntem in etapa :fiecare poate fi un potential…” si in loc de … se completeaza cu cele mai denigratoare cuvinte pentru societatea de azi. 🙂

  Oricum, fii pe faza si raporteaza tot despre aproapele tau, pentru a fi mai usor de identificat de cei care ne vor „binele”. :))

  Comentariu de sceptik | octombrie 7, 2008

 6. am frunzarit si eu blogul tau,de teorii suntem satui, de judecat singuri putem si fara ajutorul bloghistilor, bloguri de-astea cu „avem de toate pentru toti” e ca supa de pui la cub, instant, care da culoare si nu e satzioasa, apropo, dincolo de formalismul asta religios in care sunteti voi blocati, cum aratati pe dinauntru? macar voi stiti?…chiar daca nu aratati la altii…vroiam sa spun si eu parerea mea, bantuind intamplator pe aici, nu am sa revin nici macar sa revad un alt comentariu la ce am scris, pt ca nu ma intereseaza alte pareri…plus de asta sunt prea multe suflete goale afara ca sa am timp sa stau sa scriu pe blog despre altii, asta nu e relationare ce faceti voi, v-ati pierdut in iluzii….pacat

  Comentariu de Un Oarecare | octombrie 8, 2008

 7. Si eu am avut acelasi gand despre Antihrist. Se prea poate.

  Comentariu de dorian | octombrie 22, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: