un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

PADRE PIO NEPUTREZIT – NU VA LASATI ATRASI DE INSELARE!

Stim din istoria Bisericii ca trupurile mortilor pot ramane neputrezite pentru un anumit timp sau pentru totdeauna, in functie de circumstanta. Trupurile Sfintilor nu putrezesc niciodata, degaja o mireasma placuta, sunt facatoare de minuni, iar unele chiarunele izvoratoare de mir. Trupurile pacatosilor, sau indracitilor raman si ele neputrezite, din cauza pacatelor si a inselarii in care au cazut, inducand in eroare pe cei simpli, care nu cunosc teologie. Un astfel de inselat este si acest padre Pio, un epileptic, care sustinea invataturile de-a dreptul hulitoare apusene. Purgatoriul, Imaculata Conceptie, Harul Creat, Filioque, Iconoclasmul, Aggiornamento, etc., TOATE acestea sunt erezii si hule care alunga Harul si duc sufletele spre pierzare.

Cine se inchina lui Padre Pio si altor „sfinti” apuseni vor suferi consecintele. In primul rand li se va intuneca mintea, iar apoi vor cadea in aceleasi inselari ca si precursorii lor. Nu va lasati inselati, ereticii si hulitorii nu au Har.

Imposibil!

+++

A se vedea si:

Despre miracolele catolicilor, care sunt de fapt inselari

Cum deosebim minunile adevarate de cele false

Din cuvintele Sfintilor Parinti, pe teme similare

Padre Pio, un inselat - cel mai mare sfant catolic

august 20, 2008 - Posted by | ATITUDINI, DUSI CU PLUTA, ECUMENISM, MASONERIE, NEW-AGE, OCULTISM, ORTODOXIE, STIRI | , , , , , , , ,

5 comentarii

 1. padre Pio este un adevarat sfant, voi insa sunteti niste talibani(un nume de rusine) , ba, cacanarilor nu va e rusine sa debitati atatea prostii, de unde le scoateti , chiar poate un neuron sa aiba atata intunecime

  Comentariu de robert redford | septembrie 19, 2008

 2. Robert Redford, vezi ca prietenul tau, Brad Pitt, doneaza mii de dolari pentru sustinerea casatoriilor dintre homosexuali.
  Pazeste-te!

  Comentariu de Maria | septembrie 20, 2008

 3. Am ramas masca la ce tampenii poti sa scrii. Ce grad ai ca informator al Securitatii?

  Comentariu de marcelino | septembrie 22, 2008

 4. Padre Pio este un adevarat sfant.Ce aiureli sunt astea ca „vom suferi consecintele”, ce tampenii, n-am mai auzit atata aiureli.Cum poti sa il numesti pe Padre Pio epileptic?Trebuie sa fii tare ingust la minte daca crezi asa ceva.

  Comentariu de Carmen Heidary | februarie 18, 2009

 5. Pentru Padre Pio am cel mai mare respect, nu trece o zi sa nu citesc cate ceva din biografia lui.Auzi „ni se intuneca mintea” daca ne inchinam lui Padre Pio. Eu sunt de parere ca tampeniile astea sa la pastrati pentru voi.

  Comentariu de Saluzzo mio | februarie 18, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: