un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

CATEVA INTREBARI SI RASPUNSURI CU PARINTELE AMFILOHIE DE LA DIACONESTI

Fragment din Conferinta tinuta de Parintele Amfilohie la Alba Iulia in decembrie 2007. Uploadez partea cu intrebari si raspunsuri in speranta ca le veti primi cu bucurie. Le consider cele mai pertinente si mai de folos dintre toate locurile pe unde a fost Parintele. Formatul este AMR. Le public in categoria INTERVIURI, socotind acest fisier ca pe un interviu cu Parintele.

Va amintesc faptul ca am mai realizat interviuri si voi continua sa le public, in masura timpului disponibil. Deja publicate: cu Fabian Seiche, despre Manipulare si Conspiratii. Stiu ca sunt lungi si ca timpul tuturor e limitat, dar va sfatuiesc SA NU LE RATATI !

iulie 21, 2008 - Posted by | INTERVIURI, ORTODOXIE | , , ,

4 comentarii

 1. […] DENIGREAZA BISERICA ORTODOXA? CATEVA INTREBARI SI RASPUNSURI CU PARINTELE AMFILOHIE DE LA DIACONESTI CUVANT DESPRE CUGETAREA LA […]

  Pingback de Razboi întru Cuvânt » Noutati 25 iulie | iulie 25, 2008

 2. Un parinte si sfatuitor exemplar!

  Comentariu de Nichita G. | ianuarie 28, 2009

 3. APEL IMPORTANT! DOAMNE AJUTA FRATI CRESTINI-ORTODOXI.ESTE FOARTE MULTA LUME CARE NICI NU STIU CA NI-SE PEGATESTE PECETLUIREA CU SEMNUL FIAREI ADICA IMPLANTARE MICRO-CIPULI(RFID). VA PROPUN TUTUROR IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS DUMNEZEU,1] SA DESCARCAM DE PE NET FILMULETE CU IMPLANTURILE CU MICRO-CIP,APELUL TUTUROR PARINTILOR DUHOVNICI CARE NE AVERTIZEAZA SI NE SPUN SA NU PRIMIM NICI MACAR DOCUMENTELE BIOMETRICE CU CIP,CONFERINTELE SI EMISIUNILE DE LA TV.B1TV,OTV,ANTENA 3…UNDE AU APARUT SI AU DISCUT PROBLEMA CIPURILOR:Pr.FILOTHEU,Pr.IOAN SISMAN,Pr.EFTIMIE,MAICA ECATERINA,DANION VASILE, VICTOR RONCEA ETC. 2] DUPA CE AM DESCARCAT MATERIALELE RESPECTIVE SA LE IMPRIMAM PE MAI MULTE DVD-uri SI SA MERGEM PRIN MAI MULTE BISERICI ORTODOXE SI SA LE DARUIM GRATIS TUTUROR CARE AU MACAR APARATE DVD SA LE POATA VEDEA DACA NU AU CALCULATOARE SAU POATE UNII NE-AVAND NICI UNA NICI ALTA, AU LA CINE SA LE VADA. 3] DUPA CE LE-ATI IMPRIMAT FACAND MAI MULTE COPII,NU UITATI SA SCRIETII PE ELE URMATORUL INDEMN: MULTIPLICA DACA POTI SI DA MAI DEPARTE IAR DACA NU POTI,DA ACEST DVD.SA-L VADA SI ALTII. 4] SPUNETILE CELOR CARE LE DARUITI GRATIS ACESTE DVD-uri SA PROCEDEZE SI EI EXACT LA FEL,ADICA SA MULTIPLICE DVD-UL PRIMIT DE LA NOI SA-L MULTIPLICE DACA POT, SCRIIND SI EI ACELAS INDEMN:MULTIPLICA DACA POTI SI DA MAI DEPARTE,IAR DACA NU POTI DA ACEST DVD. SI ALTORA SA-L VADA. CU DOAR 7 MII CAT COTSTA CEL MAI IEFTIN DVD.AM PUTEA SALVA MACAR UN SUFLET DE LA PECETLUIREA CU CIP SEMNUL FIAREI.BUNUL DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE ACEASTA LUCRARE SI SA NE AJUTE,AMIN. VA MULTUMESC SI VA ROG SA MA IERTATI PE MINE PACATOSUL.DOAMNE AJUTA SA NU PRIMIM CIPUL FRATI CRESTINI-ORTODOXII !

  Comentariu de Marian-Sorin | martie 11, 2009

 4. Ti-am dat drumul la comentariu, dar sunt sceptik in privinta initiativei. Nu poti vana sufletele cu arcanu. Am constatat din experienta personala ca mantuirea nu e dorita de toti…

  Comentariu de sceptik | martie 11, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: