un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

RECORD DE AVORTURI LA FETE PANA IN 14 ANI

Conform Yorkshirepost, BBC si The Independent avorturile la fete pana in 14 din Marea Britanie au crescut cu 21% atingand cifre record. Per ansamblu, indiferent de varsta, avorturile au crescut cu aproape 3%, iar 89% au fost finantate de Guvern. Una din cauze, spun psihologii este proasta educatie sexuala si lipsa „protectiei”. Totusi, daca ar fi sa ne aducem aminte de motivele pentru care s-a introdus educatia sexuala in scoala a fost tocmai acesta: scaderea numarului de avorturi. Asa cum era firesc sa se intample, avorturile au crescut, educatia sexuala nefacand altceva decat sa stimuleze placerile tinerilor. O alta gaselnita britanica este recomandarea sexului oral dar nu in ideea de desfranare cum si-ar putea imagina pervers unii. Ideea se doreste in sprijinul prevenirii numarului de sarcini nedorite. Chiar asa. Insa din cate se pare un sfert din copiii de 11 ani din Marea Britanie au facut deja sex, iar 55% dintre ei au facut sex oral. Si Washington Post descrie aceeasi situatie in America. Nu vorbim de cazuri izolate ci de un fenomen! Mai ales ca mai multe tari au legalizat incestul.

O alta ciudatenie care ne arata stadiul psihic al societatii contemporane: dragostea fata de cladiri si obiecte. Nu ma refer la simple admiratii fata de stiluri arhitectonice sau… fantezii. Este vorba de oameni care nu si-ar putea niciodata imagina sa se indragosteasca de o alta fiinta umana. Lor le plac cladirile. Unii chiar s-au casatorit cu ele. Te poti casatori cu un zid, sa zicem? Sau cu o locomotiva? Se pare ca da… Spiegel, Bizzaremag.

Asadar, cand copiii sunt educati de mici in acest duh dracesc, ce viitor poate avea societatea? Sa ne miram de legalizarea casatoriilor homosexuale? Sa ne miram de avorturi, boli mintale si destine ruinate? Doamne fereste!

iunie 23, 2008 - Posted by | ALANDALA, ATITUDINI, DUSI CU PLUTA, NEW-AGE, OCULTISM, SANATATE, STIRI | , , ,

12 comentarii

 1. Or mai fi exagerat si aia mici ca sa nu rada colegii de ei. Acum sincer un sfert sex normal si 55% sex oral. Suna ciudat. Cum naiba sa te multumesti doar cu sex oral?
  Daca to se apucau de explicat, de ce nu au explicat ca prezervativul te fereste si el de sarcina si te fereste si de boli venerice. Mai nasol e ca in Romania iti explica unchiul si nu guvernul…

  Comentariu de Pendulul lui Foucault | iunie 23, 2008

 2. Nu, 55 din aia 25%. Probabil sa fie si exagerari, cert este ca educatia sexuala tinteste alte rezultate. Din pacate si-au cam atins scopul.

  Apropos de unchi si de Guvern, hai sa fim seriosi, cazurile prezentate la Tv, provin din familii de tigani sau familii f sarace care au cultura zero, si nu ma refer la educatia sexuala.

  Comentariu de sceptik | iunie 23, 2008

 3. Si sunt mai multe cazuri la ei decat la noi in ce priveste educatia „in familie”. Franta a legalizat deja incesturile. Donc…

  Comentariu de sceptik | iunie 23, 2008

 4. Franta? Ai articolul din lege?

  Comentariu de Pendulul lui Foucault | iunie 23, 2008

 5. Citit articolul. Se poate sa ai dreptate in privnita educatiei „din familie”. Oricum am impresia ca nici noi nu stam mai bine. Destul de greu sa gasesti date despre incesturi

  Comentariu de Pendulul lui Foucault | iunie 23, 2008

 6. […] Sceptik: RECORD DE AVORTURI LA FETE PANA IN 14 ANI […]

  Pingback de Razboi întru Cuvânt » UE - al doilea URSS (Stiri 23-24 iunie) | iunie 24, 2008

 7. baaaiii nene ce urat articol ai scris ! tu lucrezi la stirile de la ora 5 ?

  Comentariu de florinbuda | iunie 24, 2008

 8. Da de ce ii zici record ca un record inseamna ceva bun, cum ar fi la viteza sau la inaltime sau la mancat de carnati.

  Comentariu de dadatroll | iunie 24, 2008

 9. Mare e gradina lui Dumnezeu. Dar sunt si care sar gardul. Si li se pare ca-s destepti.

  Comentariu de Anca Stati | iunie 24, 2008

 10. Dosarul sex cu minore este mare: peste 500 de mame sub 15 de ani in Romania.

  Comentariu de starlete | iunie 24, 2008

 11. […] Record de avorturi la fete pana in 14 ani […]

  Pingback de Cum se ucide candoarea copiilor « ADEVARUL TE FACE LIBER | iunie 24, 2008

 12. […] Numarul bolnavilor a crescut de 3 ori, raportat la 2001. Tarile in care se face educatie sexuala, o duc mai rau: in America se vorbeste despre o epidemie SIDA, persoanele infectate fiind mai mari decat cele din […]

  Pingback de PAPA A AVUT DREPTATE. PREZERVATIVELE NU IMPIEDICA SIDA « un blogger SCEPTIK | martie 22, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: