un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

S-A DEMONSTRAT! NE TRAGEM DIN MAIMUTA!

Jeanna Bryner de la LiveScience(.com) a descoperit dovada, argumentul suprem, pe care n-au fost in stare sa-l dovedeasca inca oamenii de stiinta, ramanand numai o supozitie, si anume ca, asa cum rezulta in urma scandalurilor XXX in care au fost implicati politicieni americani, cum titrau mai multe ziare, trebuie sa ne tragem din maimute, pentru ca, in randul animalelor este normal sexul cu mai multe partenere sau chiar cu parteneri.

Cica doar intre 3 si 5 % din cele 5000 de specii de mamifere sunt monogame. Jeanna face o remarca adevarata, poate, dar trage o concluzie gresita. Ea stabileste ca in urma acestui fapt, trebuie sa ne inrudim cu alte mamifere, cand, de fapt, concluzia corecta ar fi: ne-am animalizat!!

Iar Jane Lancaster (Jane, Jeanna, cam tot aia-i), de la Universitatea New Mexico, este ferm convinsa ca „Specia umana a trebuit sa evolueze, pentru a-si asuma responsabilitatea cresterii ‘puilor'”.

Jeanna, cealalta Jane, continua cu „diferenta dintre oameni si celelalte animale consta in faptul ca si masculii se implica in cresterea puilor”. Iar Daniel Kruger de la Universitatea Michigan, tot evolutionist, ca toti „oamenii de stiinta” citati de Jeanna, crede si el ca „asta ne diferentiaza de celelalte primate”.

Pepper Scwartz, profesor de sociologie (sic!) la Universitatea Washington, Seattle, crede ca „numai gasca e monogama, ea nu se mai imperecheaza nici daca-i moare partenerul”.

Ei, v-ati lamurit fratilor? Lasati deoparte toate cercetarile! Premiul NOBEL ar trebui acordat politicienilor americani care nu s-au sfiit sa declare ce-au declarat. Sai poate IgNobel decat Nobel, ramane de vazut…

martie 19, 2008 - Posted by | DUSI CU PLUTA, HAZ DE NECAZ, STIRI | ,

12 comentarii

 1. Nu ne tragem din maimute !
  Suntem numai veri ce ele !!!
  Maimutele nu au reusit ce a reusit omul : sa distruga actualul ciclu al vietii pe pamint !!!

  Comentariu de geomarz | martie 20, 2008

 2. Mei, eu cred ca ne tragem din elefanti. Ati observat ca daca legi o ancora de piciorul unui elefant si il arunci in ocean moare si el ca si un om? Deci, ne tragem din elefanti, mai ales bucurestencele.

  Comentariu de dadatroll | martie 20, 2008

 3. vrajeala, asta e un argument de cacat, in schimb biserica scientologica ia amploare si o sa ajunga si la noi, in 10 ani 😀

  Comentariu de ullise | martie 20, 2008

 4. Ce gluma buna ! Pai tocmai ce-a descoperit adevarul un confrate : ne tragem din Adrian Nastase !

  Comentariu de breban | martie 20, 2008

 5. bine a zis dadatroll. 🙂

  chestiile ăstea cu evoluţia sunt doar prostii. au avut şi ele rostul lor, nu contest, dar şi-au trăit deja veacul. ca şi naţionalismul, de altfel. 🙂

  principalele lacune ale teoriei evouluţiei le cosntituie: apariţia vieţii(viaţa e ceva ce nu se obţine la întâmplare, ci prin creaţie), faptul că nu s-a găsit niciun caz concret de evoluţie(atât în fosile, cât şi în zilele noastre), totul fiind doar adaptabilitate prin selecţie naturală.

  Comentariu de fanitza | martie 20, 2008

 6. Pana la urma, fiecare crede ce vrea sau ce poate: decat sa stiu ca stramosii mei au fost niste „imblaniti cu coada”, parca ma simt mult mai bine sa stiu ca am fost creata direct ca om, de catre Dumnezeu, fara sa trec prin dureroasele perioade de cadere a cozii si de epilare a intregului corp! 🙂

  Comentariu de Sorina | martie 21, 2008

 7. „Imediat după cădere,omul a observat că a ajuns într-o străvezie asemănare cu dobitoacele”-părintele Arsenie Boca.Partea proastă e că oamenii de ştiinţă au dreptatea lor,dar dacă ajung la nişte concluzii imposibil de dovedit, atuncia aruncă arma raţiunii.E foarte periculos a dovedi cu raţiunea existenţa Lui Dumnezeu.Periculos în a sminti pe cineva căldiceu în credinţă.Posibil cu arma raţiunii e doar pentru atei,dar pentru adevăraţii credincioşi e imposibil.Personal,cred că raţiunea trebuie oprită la conştiinţă.Inima!Da!Inima să o avem sus!

  Comentariu de păcătos | martie 21, 2008

 8. „…dureroasele perioade de cadere a cozii si de epilare a intregului corp!”

  mai ales cu „lamele” primitive din epoca de piatra :))

  Comentariu de sceptik | martie 21, 2008

 9. daca te simti maimutza poate si esti ! din maimutze sunt cioroi trasi

  Comentariu de White Revolution | aprilie 16, 2008

 10. -cititi ,,Notiunile in fiziologie” de dr.N.C.Paulescu …sa vedeti cum e combatut acolo darwinismu!

  Comentariu de Robert | aprilie 21, 2008

 11. cititi ,,Notiunile de suflet si Dumnezeu in fiziologie” de dr.N.C.Paulescu …sa vedeti cum e combatut acolo darwinismul!

  Comentariu de Robert | aprilie 22, 2008

 12. dumnezeu nea creat pe noi

  Comentariu de maria | noiembrie 5, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: