un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

VACCINUL CARE TE IMBOLNAVESTE… MORTAL!

Am aratat AICI cum vaccinul contra poliomelitei contine virusi ce provoaca alte boli (SIDA, cancer, s.a.), pe langa faptul ca nu te salveaza de poliomelita. Acest vaccin nociv este distribuit, dupa cum am aratat in acel articol, chiar de Organizatia Mondiala a Sanatatii!

Recent, in efortul lor de a „eradica” poliomelita (sau mai degraba o mare parte din oameni), s-au adoptat masuri punitive pentru cei ce se „razvratesc”.

Parintii a doua familii au fost recent inchisi pentru 5 luni, in Belgia, datorita refuzului lor de a-si vaccina copii impotriva poliomelitei. Adica n-au vrut sa introduca in corpul micutilor virusul SIDA si cancerul. S-au ridicat destule voci care au spus ca parintii au dreptul de a protesta insa de vreme ce Belgia, ca si Franta, obliga prin lege ca micutii sa fie vaccinati impotriva poliomelitei nimic nu-i poate scapa pe parinti de inchisoare. In Statele Unite spre exemplu, vaccinul se poate refuza, pe motive „filosofice”.

pe larg la informationliberation.com

martie 15, 2008 - Posted by | ATITUDINI, SANATATE, STIRI | , , , ,

2 comentarii

  1. Categoria Stiri mortale _

    Comentariu de diogene73 | martie 16, 2008

  2. in Romania parintiii au dreptul de a refuza vaccinurile din schema obligatorie? daca da, cum anume si ce efecte poate avea asta (dificultate de a intra la gradinita/scoala, etc)?

    Comentariu de tapusele | februarie 23, 2009


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: