un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

CAMPANIE IMPOTRIVA DUHULUI SECULARIZARII

Abia am lansat la apa Campania „Pastrati Curata Biserica” acum ma gandesc sa lansez Campania „Boicotati produsele AVON”. Glumesc, glumesc, stati linistiti :). L-am rugat pe CRISTIAN sa faca niste poze cu afisele Avon care sunt aproape la fel de mari cat bisericile din oras. Ar fi in stare sa le puna chiar pe biserica, sa se vada mai bine… Nu numai un afis se afla in vecinatatea lacasului de cult Sfantul Nicolae din Bacau ci 3 astfel de afise, unul chiar in fata catedralei ortodoxe ce acum se afla in constructie. Pentru cine nu cunoaste zona, Catedrala si Biserica Sfantul Nicolae sunt una langa alta. La fel si afisele… De parca n-ajungeau corturile cu bere si mici de… Zilele Orasului acum si-au instalat reclame anti-celulita… Si intre noi fie vorba, nu cred ca aceste afise si-ar gasi locul in nici o alta parte a orasului, a oricarui oras. Spre exemplu eu n-am chef sa ies pe strada si sa vad funduri goale. Da, sunt pudic, si? Care-i problema? Asemenea reclame si-ar gasi mai degraba locul in farmacii sau cabinete medicale. Va invit sa BOICOTATI PRODUSE AVON.

CITITI PE ACEASTA TEMA SI: CAPELA IN MALL – DESACRALIZAREA CONTINUA

Iata cateva prim-planuri, cu multumirile de rigoare lui Cristian.

VREM PUTIN RESPECT! CEREM PREA MULT?

Boicotati produsele Avon

PENTRU ALTE IMAGINI DIN FRUMOSUL NOSTRU ORAS, VA INVIT SA ACCESATI ACELASI BLOG AL LUI CRISTIAN.

martie 8, 2008 - Posted by | ATITUDINI, DUSI CU PLUTA, STIRI | , , , ,

4 comentarii

 1. Felicitari pentru blog..eu sunt la inceput:)…inca o data felicitari pt treaba pe care o faci,lumea trebuie informata,mai ales in privinta ecumenismului.

  Comentariu de Ion | martie 10, 2008

 2. Multumesc, pare interesant ce scrii si tu…

  Dac-o tii tot asa te pun in blogroll 🙂

  toate cele bune

  Comentariu de sceptik | martie 10, 2008

 3. Frate ACHIESEZ intrutotul si la aceasta idee si initiativa a ta.
  Ca sa nu-l mai supar pe „prietenul” meu Sorin Tanase, si ca sa nu mai las loc de interpretari pt. altii, spun ca te sustin atat personal, dar sustine si forumul wwww.oasteadomnuluiortodox.ro ACEASTA CAMPANIE iarasi imnportanta a fratiei tale.

  Ca si crestini TREBUIE SA NE IMPOTRIVIM PANA LA SANGE PACATULUI indiferent unde este el promovat si de catre cine.

  Cineva „dusmanii ORTODOXIEI” vor sa ne SICANEZE si OBSTRUCTIONEZE si IMPIEDICE ca in lume si societate, noi crestinii ortodoxi SA MAI MARTURISIM CRESTINISMUL!

  Daca ar fi dupa acesti nenorociti ar trebui sa intram cat mai repede in „catacombe”, ca in vremea antica si sa dispara cat mai repede BISERICILE si CRUCILE si TROITELE si toate simbolurile crestinismului din lume. O sa vina si vremea asta pe care o vor acesti dusmani ai nostrii ai crestinilor, NUMAI CA O SA LE MAI FACEM ZILE FRUIPTE multi ani, atat cat va mai ingadui HRISTOS!

  Sf. Lavrentie de Cernigov si ucenicii si ucenicele lui spun ca in vremea lui Antichrist, BISERICILE vor fi …”DECHISE”, dar orice jertfa care se va duce la altar (de faina, de paine, de untdelemn, de vin …) VA FI SPURCATA SI INTINATA si INSEMNATA CU SIMBOLUL SI PECETEA FIAREI.
  Si tot el mai spune ca se vor face slujbe si vor fi oameni adunati in Bisericile din acele vremuri, dar acolo va fi o ADUNARE DIAVOLEASCA si nu crestineasca. Ma rog, eu citez, din memorie si cu aproximatie spusele acestui SFANT recent al Rusiei.

  Si ca sa se ajunga la astfele de Adunari „diavolesti”, cei care vor sa se ajunga acolo GRABESC SI URGENTEAZA LUCRURILE (caci diavolul stie ca mai are putina vreme, si ii impinge de la spate pe slugile lui sa se grabeasca…).
  De asta „fiii intunericului” FORTEAZA LUCRURILE si NOTA si „barierele MORALITATII PUBLICE”, caci asa ii indeamna stapanul lor nevazut!

  Ma mir inca de ceva si anume ca „fratii nostri protestanti” impotriva ICOANELOR DRACULUI si ale IMORALITATII tac…”marc”! Cu acestea nu au nimic, ci numai cu Icoanele Sfinte, pe acelea le hulesc ca niste apucati.

  Sper sa se alature fratiei tale mai multi tineri, si printre ei si TEOLOGI! Amin!

  DOAMNE AJUTA!

  Comentariu de VELA GHEORGHE | martie 11, 2008

 4. 🙂 Am auzit c-au dat jos afisele alea.. acuma sa vedem ce-au sa puna in loc 🙂

  Comentariu de sceptik | martie 11, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: