un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

CUM POT SUSTINE/PARTICIPA ?

CUM PARTICIP: Dumneavoastra, carora va pasa de mantuirea dvs si care nu puteti ramane indiferenti, ca si noi, de ceea ce se intampla in Biserica, la urma urmei si noi suntem trupul Bisericii, veti trimite urmatorul mesaj pe adresa patriarhiei ( presa@patriarhia.ro ).

„Ma declar solidar cu campania initiata pe internet de bloggerii si webmasterii ortodocsi. Prenume – Oras”. (Actualii sustinatori: Bacauanu Mihail, Claudiu Tarziu, blogul „Razboi intru Cuvant”, Revista Gand si Slova Ortodoxe, blogul „Oltenians”, Hristofor, Blogul DespreOrtodoxie, Victor Roncea, Centrul pentru Monitorizare si Analiza Strategica – Republica Moldova si Sibilla Poesis Niko – Resita, Lucian Cuibus News – Cluj, Blogul web2exit)”

CUM SUSTIN Cei dintre dumneavoastra care aveti site/blog si doriti sa participati la aceasta campanie, preluati logo-ul si publicati-l pe site-ul dumneavoastra alaturi de textul si precizarile noastre. De vreme ce campania nu se termina la o data anume, va rugam sa afisati tot timpul pe situl/blogul dvs., undeva la vedere, nu conteaza unde, logo-ul acestei campanii, redimensionat dupa criteriile fiecaruia.

martie 4, 2008 - Posted by | ATITUDINI, ORTODOXIE, STIRI | , , ,

2 comentarii

  1. […] CUM POT SUSTINE/PARTICIPA ? […]

    Pingback de CAMPANIA “PASTRATI CURATA BISERICA” « un blogger SCEPTIK | martie 4, 2008

  2. Ca si Casa a Domnului, Biserica este trupul Lui Hristos. Bineinteles ca trebuie sa fie ordine, curatenie…Biserica este si o oglinda a sufletelor noastre, care trebuie ferite mai intai de mizeriile lumesti…adica obiecte…de ceea ce este trupesc ca mai apoi sa ne putem feri, pazi si de pacate, de mizeriile sufletesti. BISERICA TREBUIE SA FIE UN MODEL!!

    Comentariu de Ioan-Cristi | martie 5, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: