un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

ROMANIA ALATURI DE SERBIA

Cativa romani s-au alaturat protestantilor sarbi din provincia Kosovo. Sa nu uitam ca trei sferturi din populatia tarii a fost si impotriva interventiei NATO din 1999. Mascaricii de politrucieni, pupincuristii pro-UE care si-ar vinde si propia mama daca le-ar cere… partidul, nu vor, din cate citim prin presa, sa bage in seama dorinta poporului. N-au facut-o nici in 1999 si nici acuma. Si probabil nici pe viitor… Vor da socoteala in fata lui Dumnezeu pentru toate furturile si nenorocirile care se intampla din cauza lor. Pana una alta, un grup de clujeni si-a facut publica simpatia fata de sarbi in fata catedralei mitropolitane din Cluj. Exemplul lor ar trebui urmat si de altii.

Redau imagini preluate de la Victor Roncea, Adevarul si Gandul.

Romania sprijina Kosovo

din Adevarul

din Gandul

februarie 25, 2008 - Posted by | ATITUDINI, ORTODOXIE, POLITICA, STIRI | , , , , , ,

4 comentarii

 1. Alege-s-ar praful de neamul ticalos al albanezlilor.

  Comentariu de Andrei Stirbu | februarie 25, 2008

 2. […] lovethebomb wrote an interesting post today onHere’s a quick excerpt Cativa romani s-au alaturat protestantilor sarbi din provincia Kosovo. Sa nu uitam ca trei sferturi din populatia tarii a fost impotriva interventiei NATO din 1999. Mascaricii de politrucieni, pupincuristii pro-UE care si-ar vinde si propia mama daca le-ar cere… partidul, nu vor, din cate citim prin presa, sa bage in seama dorinta poporului. N-au facut-o nici in 1999 si nici acuma. Si probbil nici pe viitor. Au sa dea socoteala in fata lui Dumnezeu pentru toate furturile si nenorocirile care se intampla din cauza lor. Pana una alta, un grup de Clujeni si-au facut public simpatia fata de sarbi in fata catedralei mitropolitane din Cluj. Exemplul lor ar trebui urmat si de altii. Redau imagini preluate de la Victor Roncea, Adevarul si Gandul. […]

  Pingback de ROMANIA ALATURI DE SERBIA | februarie 25, 2008

 3. KOSOVO JE SERBIA!!! Bravo clujenilor pentru ca au atitudine! BOR…aude, vede????…eu cant pt sarbii mei dragi de pretutindeni si sunt alaturi de ei cu sufletul, cu inima si cu o mica rugaciune in fiecare seara…”Ja nemam drugi dom..” ( Lepa Brena )… Dumnezeu sa fie cu noi toti, sa ne vegheze si sa ne lumineze cu…intelepciune!!!
  SIBILLA
  http://sfinx667.wordpress.com

  Comentariu de sfinx667 | februarie 29, 2008

 4. Doamne-ajuta!

  Comentariu de sceptik | februarie 29, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: