un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

BIOCIPURI IN ANGLIA

Englezii planuiesc implantarea de cipuri detinutilor. Ideea nu este originala, am mai auzit d-astea insa noutatea vine din modul de implantare al cipului adica nu sub forma unei bratari ci efectiv un implant sub piele. Primii pe lista sunt pedofilii, violatorii in general si cei arestati la domiciliu, in total peste 17 000 de indivizi. Aceasta masura, spun oficialii englezi, trebuie implementata din cauza ca peste 2000 de urmariti si-au rupt bratarile, scapand de sub controlul autoritatilor. Mai aflam ca liderul mondial in producerea de cipuri, VeriSign, a comercializat pana acum 7000 RFID-uri, dintre care 2000 au fost implementate oamenilor, la datele acestor 2000 de cipuri conectandu-se aproape 5000 de institutii, din diverse domenii. Mai multe la informationliberation.com .

ianuarie 18, 2008 - Posted by | ORTODOXIE, STIRI | , , , , ,

3 comentarii

  1. Cu tot respectul cred ca de la implantarea unor cipuri pt detinuti pana la implantarea acestora la fiecare om e cale lunga- s-ar calca libertatea si drepturile omului care se tot mediatizeaza.Eu nu zic ca oamenii nu s-au indepartat de Dumnezeu,dar daca stam bine sa ne gandim in fiecare perioada au existat oameni crestini practicanti si restul:de la martirii din primele secole crestine,pana astazi la crestinii ce constientizeaza ca dupa aceasta lume ne intalnim cu Dumnezeu.Doamne ajuta!

    Comentariu de ANCA | ianuarie 25, 2008

  2. De ce sa fie cale lunga? Ce drepturi? Ale omului? Uiti ca vremurile, ca orice lucru se nasc si apoi inainteaza spre moarte. Asa si acum… cu fiecare zi suntem mai aproape de Armaghedon. Stai si ai sa vezi.

    Comentariu de sceptik | ianuarie 25, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: