un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

OVER & OUT

Incepand cu 28 octombrie 2007 acest blog se auto-suspenda. Motivul: auto-suspendarea abonamentului la internet din lipsa in primul rand a timpului liber si apoi a banilor.

Multumesc tuturor celor care m-au sprijinit, Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei care m-au certat 🙂 si sper sa fi adus o unda -cat de mica- de lumina prin acest blog.

Traim vremuri foarte grele iar raspunsul Domnului – acest soi de draci nu iese decat numai cu post si rugaciune – este mai actual acum ca oricand. Cele citite pe blogurile anti-globalizare coroborat cu ce se intampla la noi, ma face sa cred ca statul orwellian sta din clipa in clipa sa prinda viata. Atacurile din toate partile la adresa Bisericii precum si la adresa sanatatii noastre ar trebui sa constituie pentru toti un indemn la post si rugaciune.

In incheiere va propun sa-mi vizitati site-urile. Si nu uitati nici de Credinta-Ortodoxa, cea mai longeviva revista de atitudine si spiritualitate ortodoxa, aflata insa in mari dificultati de tot felul. Daca aveti posibilitatea si buna dispozitie, ajutati revista fie printr-un abonament (numai 20 de lei noi pe an) dar mai ales prin rugaciune!

Doamne-ajuta!

octombrie 26, 2007 - Posted by | STIRI | , , , ,

3 comentarii

 1. Mai stai pe aci! Noi te citim! Esti tare!

  Comentariu de observatorul de lasi | octombrie 30, 2007

 2. cine stie, poate din cand in cand voi mai scrie ceva, dar nu prea cred…

  multumesc pentru aprecieri…

  Comentariu de sceptik | noiembrie 2, 2007

 3. Daca ai putea sa mai scrii cate ceva, bine ar fi…e nevoie de oameni ca tine.

  Comentariu de Cristian | noiembrie 3, 2007


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: