un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

HARRY POTTER – PROMOVEAZA HOMOSEXUALITATEA

Am scris cum bine stiti despre faptul ca volumele din seria Harry Potter calauzesc micutii spre vrajitorie si ocultism. Unii nu cred asta, considerandu-le simple basme. Pai se compara basmele noastre romanesti cu aceste volume ale carei autoare recunoaste ca este adepta Bisericii lui Satan?

Dar iata ca recent, JK Rowling confirma ceea ce unii fani Harry Potter banuiau, anume ca directorul scolii de magie este homosexual. Apoi a adaugat „V-aş fi spus mai de demult, dacă aş fi ştiut că vă bucură atât de mult acest lucru”.

„Este bine că literatura pentru copii include şi aspectul acesta al realităţii, homosexualii, de vreme ce noi facem parte din societate”, a declarat Peter Tatchell, un celebru activist britanic pentru drepturile homosexualilor. „Sunt, însă, dezamăgit că (Rowling n.r.) nu a făcut mai explicită orientarea sexuală a lui Dumbledore în seria Harry Potter”, a adăugat acesta.

„Astfel am fi putut trimite un mesaj mai puternic despre înţelegere şi acceptare”, a spus Tatchell.

Rowling a spus că Dumbledore s-a îndrăgostit de vrăjitorul Gellert Grindelwald, dar că în momentul în care a descoperit că Grindelwald este interesat de magia neagră, Albus a fost „foarte dezamăgit” şi şi-a distrus rivalul iubit. Aceasta a fost una dintre „marile tragedii” ale vieţii lui Dumbledore, a spus scriitoarea. „Iubirea ne poate orbi într-o anumită măsură”, a adăugat Rowling.

GANDUL

octombrie 21, 2007 - Posted by | NEW-AGE, OCULTISM, STIRI | , ,

Un comentariu

  1. […] HARRY POTTER – PROMOVEAZA HOMOSEXUALITATEA!!!!!!!! (Si asta fatis si in fata unor copii “dresati” sa cada in extaz!!!) […]

    Pingback de Război întru Cuvânt » Scurt si esential "bestiar" folositor pentru a intelege ce traim si ce ni se (mai) pregateste | octombrie 24, 2007


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: