un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

ARNOLD ISI UMFLA MUSCHII DAR INTAMPINA REZISTENTA

O stire de ultima ora din California!

„Mama si Tata” precum si „sot si sotie” au fost interzise in scolile Californiene de guvernatorul Arnold Scwarzeneger care de asemenea a dat voie ca vestiarele fetelor sa fie impartite si de baieti si invers.

„Suntem socati si indignati de faptul ca senatorul a atacat direct valorile traditionale, familia, in California” spune Karen England, director executiv al Capitol Resource Institute.

„Prin aceasta decizie, guvernatorul Scwarzeneger a dat de inteles parintilor ca valorile lor sunt irelevante. Multi parinti nu vor avea de ales si isi vor retrage copiii de la scoala, scoli care au devenit centre de indoctrinare sexuala”.

„Arnold a dat copii pe mana celor ce-i vor initia in viata sexuala alternativa”, a spus Randy Thomasson, presedintele Campaniei pentru Copii si Familie. „Asta inseamna ca micutii de 5 ani vor fi molestati mintal in salile de clasa”.

„Sa-i fie rusine lui Scwarzeneger si Partidului Democrat pentru ca au facut posibil ca scolile californiene sa se transforme in centre de indoctrinare homosexualo-bisexualo-transexuala” a mai spus Randy.

Analistii avertizeaza ca aceasta decizie va avea un impact urias si asupra celorlalte scoli, dupa cum majoritatea manualelor sunt tiparite in California, si probabil nu-si vor permite sa le cumpere din alte provincii. Decizia lui Arnold include si articolul SB777 care interzice orice manifestare publica ce ar putea aduce prejudicii sau discrimina pe homosexuali. Nu exista un articol similar pentru studentii/elevii cu principii traditionale.

„SB777 va duce la o discriminare inversa, adica elevii cu valori traditionale vor fi agasati de minoritatile sexuale”. este de parere Meredith Turney, de la Capitol Resource Institute. „Parintii vor sa fie siguri ca prin participarea la cursuri, copii lor vor invata cititul, scrisul si aritmetica nu indoctrinarea sexuala privind moduri de viata sexuala alternative, a mai spus Meredith.

De asemenea, parintii si profesorii care vor folosi termenul de nunta referindu-se la persoane de sex opus vor fi acuzate de hartuire si judecat conform legii. Schwarzeneger a mai semnat si AB14 care interzice orice manifestare care nu respecta dreptul minoritatilor sexuale, sau care nu promoveaza mesajul lor. Mai mult, orice spital – de stat, sau apartinand unei institutii religioase- trebuie sa respecte aceste decizii anti-crestinesti.

Daca spre exepmlu esti baiat dar te simti… fata si vrei sa-ti schimbi numele intr-unul de sex feminin, scoala este obligata sa te strige pe numele femeiesc, desi esti… mascul.

TRADUS SI ADAPTAT DE LA INFORMATIONLIBERATION.COM

octombrie 18, 2007 - Posted by | ATITUDINI, NEW-AGE, STIRI | , , , , , , , ,

3 comentarii

 1. am intrat pe acest blog pentru a imi face cunoscuta parerea despre un articol de pe siteul http://www.despreharrypotter.go.ro (de pe care am intrat si pe acest blog).articolul,sau mai degraba articolELE,scriu foarte multe aberatii despre personajul harry potter.”Povestea lui Harry Potter este o alegorie: este scrisa si impachetata sa para basm cand, de fapt, contine descrierea adevarata a unei initieri in ocultism.”,afirma acest site.As fi si eu curios daca acei oameni care au scris acest articol au citit macar intreaga serie harry potter.eu ma declar un fan al acestui personaj,pot spune ca stiu toate formulele magice din carte,cunosc toate personajele,dar niciodata nu am acut vre-o inclinatie spre ocultism.mai mult m-au pus pe dubii aceste exagerari ale siteurilor care sustin aceste aberatii.nu cred in lumea magiei,chiar daca imi place.eu nu cred in acel dumnezeu prezentat in biserica,eu cred ca dumnezeu se afla in interiorul nostru.nu cred ca rugandu-te la dumnezeu esti ajutat de o fiinta atotputernica,ci cred ca rugandu-te capeti incredere in tine.Nu poate exista un Dumnezeu propriu zis.Pe langa Dumnezeul in care cred crestinii,mai exista credinta in Allah,in Buda,a mai existat credinta in Ra si in Zeus.Aceste credinte in divinitati supreme sunt doar un fel de incercare de a ne asigura ca vom fi ajutati la nevoie.de exemplu,rugandu-te la Dumnezeu pentru a te scapa de un necaz,crezi ca vei fi ajutat.Dar poate aceasta convingere ca vei primi ajutor te ajuta sa actionezi mai bine.iar apoi,dupa ce scapi de necaz,esti convins ca ai fost ajutat de o divinitate.
  stiu ca poate unii o sa zica ca fac parte din acel grup de oamnei pe care ei ii clasifica drept oameni care tind spre ocultism,dar citind harry potter,nu am avut nicioadata o inclinatie spre asa ceva.nu cred in exsitenta propriu zisa a satanei,cred insa ca daca faci lucruri rele,daca esti necinstit,pe parcursul vietii vei avea parte de multe probleme.cred ca,daca ajuti oamenii,esdti bun,corect,vei avea multi prieteni si o viata cu probleme minore.indiferent daca citesti harry potter sau nu,acest lucru nu iti va schimba viata.harry potter este o poveste ca multe altele,unde binele invinge raul,unde apar personaje fantastice,unde prietenia este cel mai puternic lucru.
  citind harry potter,pur si simplu iti creezi o aventura proprie.nimic altceva.cu respect,vlad,elev in clasa a VI-a clasa a 6a,care este sigur pe vorbele sale

  Comentariu de vlad | octombrie 19, 2007

 2. am chibzuit mult daca sa dau drumul acestui comentariu sau nu, dar pentru ca unii spun ca e democratie…

  Comentariu de sceptik | octombrie 19, 2007

 3. Ai facut bine. Cat despre micul nostru frate, sa ne rugam sa-i lumineze Dumnezeu mintea. Are tot timpul, in clasa a 6-a e bine ca nu e manelist.

  Comentariu de Bogdan | octombrie 22, 2007


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: