un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

HOMOSEXUALII SI GENA DE CARE DEPINDE ORIENTAREA SEXUALA

LINDSEY TANNER, AP Medical Writer relateaza cum ca Julio si Mauricio Cabrera, doi frati homosexuali convinsi ca orientarea lor sexuala are origini adanci la fel ca si nationalitatea lor mexicana, iau parte, alaturi de alte 1000 de perechi de homosexuali, la un studiu care vrea sa dovedeasca faptul ca homosexualitatea este provocata de o gena. Cu alte cuvinte, vor sa demonstreze ca homosexualitatea nu este un pacat, un lucru imoral ci ca salasluieste in ADN-ul unora.

Dar sunt si unii homosexuali inspaimantati de ideea gasirii unei astfel de gene. In opinia lor s-ar ajunge la discriminare, mai ales daca parintii ar putea deduce viitoarea orientare sexuala a copilului lor. Totusi, scepticii, mai ales doctorii, nu cred in existenta unei astfel de gene.

Si nici n-au sa gaseasca asa ceva. Homosexualitatea este un pacat foarte mare, este un pacat impotriva firii. De aia si Dumnezeu a creat-o pe Eva lui Adam si de aia a distrus cu foc Sodoma si Gomora. Ce sa mai vorbim, traim vremurile de pe urma. Are cineva dubii?

octombrie 16, 2007 - Posted by | NEW-AGE, STIRI | , ,

5 comentarii

 1. Probabil nu va fi gasita o astfel de gena, insa la fel de sigur poti sa fii si ca nu se va demonstra ca homosexualitatea este o boala sau o dereglare de ordin psihic, asa cum ar dori aparatorii ferventi ai dogmei religioase. E doar o optiune personala si una de care nu cred ca depinde personalitatea si comportamentul unui astfel de om.

  Comentariu de bogdan | octombrie 16, 2007

 2. Draga Bogdane, am cunoscut personal – fara sa vreau – vreo 2-3 homosexuali si ce pot sa-ti spun cu siguranta, din modul cum vorbeau, cum se miscau este faptul ca nu-s intregi la minte. Desigur nu in toate cazurile este vorba de o dereglare psihica. Cand zic asta ma refer la faptul binecunoscut ca majoritatea filozofilor din Antichitatea erau homosexuali. O spune Xenofon in Banchetul. Un alt motiv care ma face sa cred ca homosexualitatea nu este neaparat o dereglare psihica este educatia pro-homo care se practica in SUA sau in general spus toleranta Vestului fata de homosexuali care-i impinge pe curiosi sa incerce si sa continue sa practice- ca forma personala de orientare sexuala – homosexualitatea. Totusi, din punct de vedere crestin homosexualitatea este un pacat strigator la cer, este un pacat impotriva firii si reprezinta dintr-un anumit punct de vedere indracire, desigur nu ca acelea manifestate prin crize.

  Iar homosexualii de care m-am lovit eu sa stii ca faceau parte din categoria celor dusi cu pluta ca sa folosesc un astfel de termen. Ai avut ocazia sa cunosti astfel de persoane? Eu cred ca nu. Daca ai fi cunoscut n-ai fi judecat strict la rece cum se spune si ai fi fost cel putin mai rezervat.

  In ce priveste orientarea lor, daca este vorba de o alegere libera in acest sens, nu provocata de o dereglare psihica sau de indracire, sunt liberi sa subscrie la aceasta, insa nu sunt de acord cu manifestarea in public. S-o faca in intimitatea lor. Nu poti obliga o intreaga societate sa adere la aceasta optiune bolnava si s-o tolereze. Sa nu uitam ca Romania inca mai are respect fata de anumite valori…

  Alt lucru ce ma deranjeaza la ei este faptul ca incearca sa-ti faca avansuri inca de la prima intalnire, lucru pe care eu il gasesc ofensator.

  Dumnezeu a creat femeia si desfranarea din acest punct de vedere este mai de inteles: sunt anumiti hormoni, care in anumite stari de excitabilitate – in ziua de azi provocate si propagate de televiziune si societate – nu mai pot fi tinuti in frau. In schimb, homosexualii adera voit la aceasta pentru oarece placere trupeasca, si isi abolesc constiinta si se amagesc pe sine. Acesta este si motivul pentru care au inceput cautarea unei astfle de gene: ei vor sa dovedeasca faptul ca atractia fata de un barbat este aceeasi ca si fata de o femeie, desi Dumnezeu a facut aceasta atractie numai intre sexe opuse.

  Comentariu de sceptik | octombrie 16, 2007

 3. Lasa mey homosexualii. Adica nici mie nu prea imi plac dar cat timp nu ii vad sarutandu’se in public sau facand gesturi aiurea nu am nimic cu oamenii aia. 🙂

  Comentariu de totolici | februarie 4, 2008

 4. Bogdan,tu esti un homosexual ,nu ne intereseaza comentariul tau,tu nu esti un om.Ce inseamna atata filosofie?
  Ce profesie ai?
  HOMOSEXUALITATEA este cel mai josnic lucru facut de barbat.pur si simplu nu accept nici macar sa se vorbeasca despre asa ceva. Astia ar trebui impuscati ma,ar trebui injositi si spanzurati in fata lumii sa le fie frica sa gandeasca macar despre asta.in romania nu este legalizata asta dar nu va mai trece mult si se va legaliza si aici pt ca traim vremurile de pe urma si lumea se va destrabala.E PACAT,NU NUMAI EU GANDESC ASA SI MAINE ,POIMAINE OAMENII CARE GANDESC CA MINE OR SA SE RAZBUNE PE EI CAND AI VAD PRIN ORAS,PRIN PARC SAU DE MANA PE STRADA.EU UNUL SIGUR AS LEGA DE MASINA UNU SI L-AS TARA PRIN ORAS SA-L VADA TOATA LUMEA PANA L-AS OMORA.

  Comentariu de vaduva | martie 18, 2008

 5. m-am adresat gresit :)). pentru vaduva era comentariul meu si ramane sa fie.

  Comentariu de goddess | octombrie 26, 2008


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: