un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

SYMANTEC SI COMCAST SE TIN DE PROSTII

Cred ca am auzit toti de firma Symantec. Nu vreau sa fac referire la nici un produs ci preiau o stire de pe foarte bunul blog MPARENT si o supun atentiei voastre. Niste baieti au vrut sa demareze o actiune de protest, dar n-au putut duce o campanie de informare in acest sens deoarece ISP-ul lor le-a blocat emailul. Desigur, stim cu totii sa nu ne incredem in email-ul furnizorului – se pare ca acum si-au dat si ei seama – insa acest lucru se putea intampla si la mailul alternativ.

Dupa indelungi avertizari, avertismente, ultimatumuri, proteste si toata gama de… nimicuri pe care omul de rand le poate face impotriva statului politienesc – inca e prea devreme sa-l numim imperiu, chiar daca spre asta se tinde – problema s-a rezolvat. Adica, intr-un fel fie spus, pentru ca s-a rezolvat cand campania de publicitate nu-si mai avea sensul.

Este interesant de vazut cum se infiiinteaza tot soiul de asociatii, organisme, organizatii – mai mult sau mai putin… organizate – pentru apararea drepturilor celor frustrati, a patrupedelor, a celor care se simt discriminati s.a.m.d., in timp ce micile grupuri – prapadite si vai de ele – care ridica glasul impotriva Sistemului sunt desfiintate sau sicanate. Unde este atunci dreptul la libera exprimare? Sau nu suntem cu totii indreptatiti la libertatea de expresie? Ce garanteaza Statul in Constitutie? Numai ce vor unii? Care este sensul Legii? Al dreptatii? Al justitiei? Un sens perimat… Un non-sens…

Alte detalii AICI si AICI.

Si atunci, de ce se tem? Se tem sa nu deschidem ochii?

octombrie 14, 2007 - Posted by | ATITUDINI, POLITICA, STIRI | , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: