un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

NOUL PATRIARH IN VIZIUNEA LUI THEODOR BACONSKY

PF Daniel

Teodor Baconsky este de parere ca Patriarhul Daniel este un castig pentru BOR si ca va lua decizii intelepte. Motivarea acestei afirmatii este data de faptul ca PF Daniel purta blugi si asculta… Pink Floyd. Cititi si va cruciti de reflectiile unui… intelectual. SLAVA DOMNULUI CA BISERICA NU ESTE CONDUSA DE INTELECTUALI. Ca daca ar fi dupa ei…

septembrie 20, 2007 - Posted by | HAZ DE NECAZ

4 comentarii

 1. Fiecare om are voie la o parere mai mult sau mai putin pertinenta.
  Care ar fi problema daca purta blugi? Sunt cumva vreun semn al satanei sau ce?
  Important este ca omul este acum Patriarhul Romaniei si cel caruia trebuie sa ii ascultam sfaturile altfel riscam sa devenim schismatici.

  Comentariu de sorinsecu | septembrie 22, 2007

 2. Nu-i neaparat ca purta blugi. N-ai inteles. E vorba ca acest fapt constituie pt Teodor Baconsky un argument in favoarea alegerii lui Daniel. Si eu port blugi si ascult rock. Pe mine de ce nu ma pune nimeni macar episcop 🙂

  Comentariu de sceptik | septembrie 22, 2007

 3. Ma sperie ideea ca un mason, sau cel putin simpatizant al masonilor este patriarhul tarii. Ma sperie influenta pe care o va avea. Un prim semn mi s-a parut acea „sfintire” a troitei masonice din 08.09. Cum sa-l sfintesti pe dracu deghizat? Nu cred ca a fost un act inconstient sau neaprobat de mai sus. Dupa ce am vazut toate inovatiile existente acum in oricum eretica biserica catolica, sunt panicata la ideea ca ar putea fi introduse si la noi de un patriarh deschis la aberatia numita ecumenism. Iar oamenii simpli, care poate au credinta, dar n-au suficiente cunostinte pentru a face diferenta, sau cei care sunt crestini la Pasti si la Craciun, vor lua totul de-a gata, fara sa stie ca poti asculta chiar si de un preot betiv, afemeiat, sau mai stiu eu cum, dar nu de unul eretic. In fine, sunt multe de spus, imi pare bine ca sunt si altii pe care ii preocupa lucrurile astea, dar ce facem cu ceilalti? Atat de preocupati sa corespunda „trend-urilor”, oricare ar fi ele. Cel putin, daca as spune prietenelor mele cate ceva despre masonerie, marcarea cu pecete, antihrist, etc. s-ar uita tare straniu la mine.

  Comentariu de Lili | septembrie 22, 2007

 4. Mare dreptate ai in tot ce zici. nu vad decat o singura solutie: sa ne rugam in tot timpul si in tot locul. Va randui Dumnezeu o cale. Sa nu deznadajduim!

  Comentariu de sceptik | septembrie 22, 2007


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: