un blogger SCEPTIK

un blog sceptic

CAZUL TANACU

Se pare ca justitia romana pleaca mai mult urechea la ce spune lumea. Intr-adevar Justitia trebuie sa fie „oarba” dar a a noastra e chiar oarba. Desi diabolizat de o mass-medie internationala, Parintele Daniel nu este cu nimic vinovat in acest caz. Se spune ca Irina Cornici a fost omorata prin privarea de hrana si rastignirea pe-o lavita in forma de cruce. Acesti ziaristi fara frica de Dumnezeu si dezinformati cauta sa… dezinformeze si sa arunce cu noroi in Biserica Ortodoxa. Desigur, cazul este regretabil dar
trebuie facute niste precizari:

1 – Irina Cornici nu a fost rastignita!

2 – Irina Cornici a fost legata de o lavita deoarece in crizele sale isi smulgea carnea cu unghiile.

3 – Imobilizarea a fost necesara deoarece demonizatii au putere foarte mare si sunt greu de stapanit. Cei ce au mai trecut pe la manastiri au avut ocazia sa vada pe viu. Parintele Cleopa marturiseste ca a vazut o astfel de femeie in timpul unui pelerinaj la Ierusalim. Acea femeie – care s-a vindecat la atingerea de Sfanta Cruce – a trebuit legata cu lanturi si tot n-a fost deajuns avand atata putere incata rupt lanturile! Mai multi barbati in toata firea n-au putut s-o imobilizeze.

4 – Irina Cornici a fost data afara din spitalul Vaslui. Cei ce-l acuza pe Parintele Daniel de ce nu pomenesc nimic despre tratamentul inuman al medicilor de la Vaslui?

5 – Parintele Daniel a fost rugat insistent de catre Irina si fratele ei sa i se citeasca rugaciunile, deci Parintele Daniel n-a retinut-o cu forta pe Irina, impotriva vointei ei.

6 – Irina si fratele ei au apelat la Parintele Daniel dupa ce medicii vasluieni au aruncat-o efectiv in strada. Asta numai in Romania se poate intampla! Nici in tarile africane n-ai sa vezi asa ceva.

7 – S-a demonstrat de cadre medici avizati ca factorul care a provocat moartea a fost adrenalina, administrata in doze de cateva ori peste limita admisa, iar nu imobilizare, asa cum rautacios se sustine.

Recent, Curtea de Apel Alba Iulia a micsorat sentintele celor acuzati pe nedrept de crima, dar procesul nu s-a incheiat. Nadajduim ca se va afce dreptate si ca adevaratii vinovati vor fi pedepsiti. Este o datorie NU fata de Biserica sau fata de Parintele Daniel ci fata de Irina si fata de Societatea Romaneasca.

septembrie 20, 2007 - Posted by | ORTODOXIE

Un comentariu

  1. […] detalii aici si […]

    Pingback de PROSTUL NU-I PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL « un blogger SCEPTIK | noiembrie 6, 2007


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: